Lentebloeiers van Festival Colours: kleurrijk en vorstbestendig

Het einde van de winter nadert en dat betekent dat het tijd is om het voorjaar te verwelkomen. En hoe kun je dat beter doen dan met kant en klare lentebloeiers van Festival Colours? Deze kleurrijke planten maken van elke grauwe dag een vrolijk feestje en kunnen bovendien goed tegen kou, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over (nacht)vorst.

Festival Colours is een combinatie van minimaal drie verschillende lentebloeiers in een pot. Denk bijvoorbeeld aan violen in verschillende kleuren, maar ook fraaie combinaties van viooltjes met madeliefjes en vergeet-mij-nietjes zijn mogelijk. De diversiteit in kleur en variatie van bloemvormen zorgen voor een kleurenspektakel en maken van elke lentedag een feestje. Je kunt kiezen voor ton-sur-ton of een bonte kleurenmix.

lentebloeiers-van-festival-colours 2

Lentebloeiers van Festival Colours: kleurrijk en vorstbestendig

De lentebloeiers kunnen overal geplant worden, bijvoorbeeld in een pot voor op het terras, in een balkonbak of in de border. Door de onderlinge afstand tot de planten klein te houden, wordt het kleurenspektakel nog groter. En heb je geen ruimte op het balkon of terras? Dan zijn de lentebloeiers ook verkrijgbaar in hanging baskets. Zo hangt de lente letterlijk in de lucht!

Voor de verzorging van de gecombineerde lentebloeiers hoef je niet veel te doen. Geef ze regelmatig water en haal de uitgebloeide bloemetjes weg. Zo bloeien ze nog langer en rijker. Bij (nacht)vorst gaan de planten plat liggen, maar zodra de temperaturen weer boven nul zijn, richten ze zich weer op om vrolijk verder te bloeien.

Kijk voor meer informatie op www.festivalcolours.nl

lentebloeiers-van-festival-colours 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]