Anthuriums voor Valentijn

Verras jij jouw geliefde tijdens Valentijn met een fleurig boeket? Wat je ook viert bloemen zijn fantastisch om te geven en te ontvangen. Maar wil je het dit jaar anders dan anders doen? Kom dan verrassend uit de hoek met… anthuriums. Deze exotische bloemen bestaan uit een kleine kolfje met een opvallend, hartvormig schutblad.

Anthuriums voor Valentijn

Anthuriums hebben niet alleen een verscheidenheid aan kleur, van knalrood tot groen en van zachtroze tot dieppaars. Ook het formaat kent grote verschillen. Behalve de bekende soorten met een hart van 5 cm, zijn er ook reusachtige varianten van maar liefst 20 cm. Anthuriums zijn sterke bloemen waarvan je wekenlang geniet. Het geheim zit ‘m in de sterke steel zonder blad. Die houdt het water in de vaas schoon. Je hoeft dus niet of nauwelijks te verversen, maar natuurlijk wel af en toe bijvullen.

Valentijntip
Romantisch dineren? Zet liever geen hoog boeket op tafel maar liever een aantal kleine vaasjes met kort afgesneden anthuriumharten. Zo kan je elkaar tenminste recht in de ogen kijken!

Anthuriums zijn verkrijgbaar bij bloemisten. Meer info, tips en inspiratie vind je op www.anthuriuminfo.com.

Fotocredit: Anthuriuminfo.com

anthuriums-voor-valentijn 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]