Oogverblindend smaragd

Als je nog op zoek bent naar een nieuwe look voor je interieur, hebben we een tip voor je: ga groen! Maak je muren groen, zet groene planten neer en vul aan met groene accessoires. Je zult versteld staan van hoe snel je huis zal veranderen in een urban jungle!

Groen is één van de meest natuurlijke en rustgevende kleuren voor in huis. Graham & Brown biedt een scala aan groene behangopties, van natuurlijke groentinten tot betoverende smaragdgroen.

Oogverblindend smaragd 2

Oogverblindend smaragd

Het Entwine Emerald behang is een echte blikvanger, door de rijke smaragdgroene kleur en unieke geometrische print, die ontstaat door metallic lijnen in verschillende lagen. Perfect om een glamoureuze touch aan je interieur toe te voegen.

Bij elk behang van Graham & Brown kun je kiezen uit vier bijpassende verftinten, die verkrijgbaar zijn als matte verf, reinigbare matte verf, zijdeglans en hoogglans. Naast Emerald zijn het Entwine dessin ook verkrijgbaar in de kleuren Navy, Charcoal en Sage.

Graham & Brown is trots op haar duurzame productieproces. Het eco-behang wordt gemaakt van FSC-gecertificeerd papier uit duurzaam beheerde bossen en de inkt is op waterbasis zonder schadelijke chemicaliën. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar en gemaakt van 100% duurzaam materiaal. Kies dus voor groen en verfraai je interieur op een verantwoorde manier.

Verkoopadviesprijs behang € 95,00 per rol.
Verkoopadviesprijs verf € 94,00 per 2,5 liter.

www.grahambrown.com

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]