Summerproof Stay daybed

Stay, het innovatieve ontwerp van het Duitse designduo kaschkasch, transformeert jouw tuin, balkon of terras tot dé plek waar je wilt zijn. Dit daybed, met afmetingen van 25 cm x 120 cm x 190 cm, is gemaakt van sneldrogende stoffen die bestand zijn tegen de zon, regen en wind.

Naast de bestaande aardetinten, introduceert Stay nu twee limited edition stoffen: Reah Boucle en Twigh Houndstooth, elk verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Sun, Sand en Earth. Het Twigh Houndstooth-patroon heeft een tijdloos pepita-design, terwijl de Reah Boucle-stof een veelkleurige garensamenstelling met diepte heeft. Beide stoffen zijn vervaardigd van gerecycled polyester en zijn gecertificeerd volgens de strenge normen van Oeko-Tex, wat betekent dat ze een hoge weerstand tegen licht hebben.

summerproof-stay-daybed-blomus

Summerproof Stay daybed

Deze limited edition uitvoeringen van Stay voegen niet alleen een zonnige verrijking toe aan je buitenruimte, maar passen ook perfect in elk interieur. De veelzijdigheid van deze stoffen maakt het mogelijk om ze moeiteloos te integreren in verschillende woonstijlen. Of je nu een moderne, eigentijdse uitstraling wilt creëren of juist gaat voor een meer klassieke inrichting, Stay past zich aan en voegt een vleugje stijl en comfort toe aan elke ruimte.

Bovendien is het duurzame aspect van Stay niet te vergeten. Door het gebruik van gerecycled polyester dragen deze limited edition stoffen bij aan een milieuvriendelijkere productie. Het Duitse designduo kaschkasch heeft bewust gekozen voor materialen die zowel duurzaam als van hoge kwaliteit zijn, zodat je lang kunt genieten van jouw Stay daybed, zowel binnen als buiten.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]