Summer vibes met Perlemor

Laat je gezicht verwarmen door de zon, voel het zand onder je voeten en luister naar het rustgevende geluid van de zee. Breng de heerlijke sfeer van een zomerse dag aan zee tot leven met de nieuwe Perlemor-collectie van like. by Villeroy & Boch! Met de natuurlijke en levendige kleuren Sand en Coral kun je deze ambiance eenvoudig in je huis halen, zowel binnen als buiten.

Voor degenen die niet alleen aan tafel, maar overal in huis willen genieten van de zomerse sfeer, is Perlemor Home de ideale keuze. De combinatie van kandelaars, vazen en waxinelichthouders creëert een ontspannen stranduitstraling. Met de zomerse geuren van de kaarsen “Beach Vibes” en “Sunkissed” voeg je de perfecte finishing touch toe. Hierdoor ziet het er niet alleen zomers uit, maar ruikt het ook nog eens naar een betoverende zomeravond.

summer-vibes-met-perlemor 2

Summer vibes met Perlemor!

 
Villeroy & Boch is al 275 jaar een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]