Pilastro, elegantie met een ribbel

De Pilastro-serie van Stelton geeft al jarenlang met haar elegante glazen producten een feestje thuis, van karaffen tot wijnkoelers en schalen. Maar wait for it…nu wordt het feest compleet met de introductie van de cocktailshaker, de longdrinkglazen en de XL-drinkglazen! De nieuwe producten zijn net zo verfijnd en sober als de rest van het assortiment, ontworpen door de legendarische Francis Cayouette. Het Art Deco-design uit de jaren 1920 is duidelijk zichtbaar in het decoratieve en tegelijkertijd eenvoudige ontwerp, met zijn subtiele geribbelde oppervlak.

pilastro-elegantie-met-een-ribbel 2

Pilastro

De vorm van de cocktailshaker is gebaseerd op de traditionele Manhattan shaker, die uit drie delen bestaat: een container, een filter en een deksel. Het deksel van 2 cl is zo ontworpen dat het ook als maatbeker gebruikt kan worden. Design en functie gaan bij de ze cocktailshaker hand in hand. Met de combinatie van geribbeld glas en glanzend staal is de Pilastro shaker ook een decoratief element bij de thuisbar.

De lange, slanke longdrinkglazen zijn gemaakt als aanvulling op de Pilastro shaker, maar ze kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als grote waterglazen, voor ijskoffie of warme koffie en thee. Daarnaast komt er dit voorjaar een nieuwe, grotere versie van het waterglas met een inhoud van 35 cl. Ondanks het elegante uiterlijk is de hele Pilastro-serie extreem duurzaam en robuust en kan daarom probleemloos dagelijks gebruik en reiniging in de vaatwasser doorstaan.

www.stelton.com

pilastro-elegantie-met-een-ribbel

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]