Bewaar Happy Moments

Welkom in het tijdperk van de altijd-bij-de-hand smartphone-camera! Want laten we eerlijk zijn, wat is er nou leuker dan een verzameling van de meest awkward selfies en vakantiefoto’s die we op social media kunnen zetten? Maar wacht eens even… wat gebeurt er met al die onuitwisbare herinneringen als onze telefoon besluit om op te geven of als we besluiten om over te stappen naar een nieuw model?

Met de compacte Canon SELPHY CP1500 hoef je nooit meer bang te zijn om je speciale momenten te verliezen. Druk ze eenvoudig af vanaf je smartphone en bewaar ze voor altijd in een van de stijlvolle plak- of invulboeken van Studio Ins & Outs. Dit is je kans om al die mooie en gekke foto’s, van vakantiekiekjes tot afzwemmomenten met je kind, een echt plekje te geven. Hoewel social media leuk is, is het toch veel fijner om te kunnen bladeren door een echt fotoboek vol herinneringen.

bewaar-happy-moments-2

Bewaar Happy Moments

Je mooiste foto’s wil je graag laten zien, maar digitaal is dat niet handig. Canon biedt hiervoor dé oplossing met de Canon SELPHY CP1500. Hiermee print jij namelijk binnen no-time je mooiste foto’s op hoge kwaliteit. Het is een handig en compact thuis printertje met eigen wifi. Ideaal! Zo kun je altijd je telefoon verbinden, ook als je geen wifi tot je beschikking hebt. Zodra er verbinding is gemaakt met de fotoprinter kun je de gewenste foto’s selecteren en uitprinten. Kies voor een matte of glans gloed over je foto en bewerk ze in de handige SELPHY app voordat je ze afdrukt. Hierin maak je ook collage’s en geef je de foto’s eventueel een mooi filter of frame. Het standaard formaat van de foto is 14,8 x 10 cm. In de app kun je er ook voor kiezen om in een ander formaat te printen.

Het maken van een fotoboek is een mooie manier om te blijven genieten van speciale momenten. Bij Studio Ins & Outs kun je van A tot Z jouw favoriete boek samenstellen. Ideaal om je uitgeprinte Canon foto’s in te plakken zodat je herinneringen levend houdt. Selecteer je favoriete thema en maak het boek in je eigen stijl en kleur. Bedenk een passende titel en Studio Ins & Outs zorgt ervoor dat deze op de voorkant komt. Met de accessoires van het lifestylemerk kun je het herinneringsboek compleet maken. Denk aan stickervellen, kaartjes en achtergrond papier voor de finishing touch. Je kunt er compleet je eigen draai aan geven. Schrijf er een tekst in, plak er foto’s bij en leef je uit met stickers, achtergronden en tape. Of houd het lekker simpel, het is aan jou! Een uniek en persoonlijk cadeau om jezelf of een dierbare mee te verrassen.

bewaar-happy-moments 3

Verkoopinformatie
De Canon SELPHY CP1500 printer is te koop als introductieaanbieding voor € 149,95. Bij aanschaf van deze printer ontvang je tijdelijk een plakboek en stickervel van Studio Ins & Outs t.w.v. € 27,90 cadeau. Zo kun je direct aan de slag met het uitprinten en inplakken van je allermooiste foto’s. De printer is verkrijgbaar in het zwart, wit en roze en wordt geleverd met een standaard papiercassette (PCP-CP400) voor prints op briefkaartformaat.

Over Studio Ins & Outs
Bij Studio Ins & Outs vind je de leukste plak- en invulboeken om herinneringen vast te leggen. Het maken van een plakboek is ontspannend én zorgt ervoor dat je je mooiste momenten nog eens beleeft. Met een mooie achtergrond, passende quote of vrolijke sticker maak je het invulboek vervolgens nóg persoonlijker. Doordat Studio Ins & Outs alle accessoires zelf ontwerpt sluiten deze naadloos op elkaar aan Daardoor hoef je niet enorm creatief te zijn om van jouw boek een unieke herinnering voor later te maken. Bewaar Happy Moments! Bekijk de collectie op www.studioinsenouts.nl.

bewaar-happy-moments

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]