Silestone laat zich inspireren door de stad

De nieuwste Silestone® by Cosentino-collectie: Urban Crush is speciaal ontworpen om een ideale industriële sfeer te creëren en vormt een perfecte en natuurlijke partner voor puur eclectische ruimtes. Met zijn prachtige tinten roept Urban Crush de charme op van kalksteen en zandsteen, en bestaat uit vier kleuren: Lime Delight, Concrete Pulse, Brass Relish en Cinder Craze, elk geïnspireerd op de texturen van de stad.

Lime Delight, met zijn getextureerde beige tinten, biedt een veelzijdige basis voor elk interieurontwerp. Of je nu een rustige en serene ruimte wilt creëren of juist iets meer onverwachts wilt, deze kleur past perfect bij elke stijl. De heldere en warme tonen doen denken aan de prachtige kalksteen uit het beroemde Marbella.

Brass Relish, met zijn generfde bruine tint, sluit naadloos aan bij moderne vintage stijlen. Deze verfijnde en elegante kleur belichaamt de fijnkorrelige zandsteen en voegt een vleugje luxe toe aan elk interieur.

Voor eclectische interieurs is Concrete Pulse de perfecte keuze. De grijze tint van dit materiaal helpt levendige contrasten te creëren en speelt op een speelse manier met licht en schaduw. Het resultaat is een unieke en dynamische ruimte.

silestone-laat-zich-inspireren-door-de-stad

Silestone laat zich inspireren door de stad

Cinder Craze, met zijn bijna zwarte en korrelige tinten, voegt stijl, persoonlijkheid en leven toe aan industrieel geïnspireerde interieurs. Deze moderne herinterpretatie van zwarte zandsteen geeft een eigentijdse en gedurfde uitstraling aan elke ruimte.

Wat deze nieuwe collectie Urban Crush onderscheidt, is niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar ook de duurzaamheid en kwaliteit die Silestone® by Cosentino altijd biedt. Deze materialen zijn gemaakt om lang mee te gaan, bestand tegen krassen en vlekken, en vereisen weinig onderhoud. Het zijn de perfecte keuzes voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes waar duurzaamheid een must is.

Silestone® Urban Crush & HybriQ+®
Urban Crush met HybriQ+®, de exclusieve en baanbrekende technologie ontwikkeld voor Silestone® door Cosentino. HybriQ+®, gelanceerd in 2020, is een kwalitatieve sprong voorwaarts in de evolutie van het merk Silestone®. Het is een nieuw productieproces dat wordt gekenmerkt door de toewijding van het bedrijf aan het milieu, de circulaire economie en duurzaam beheer. Naast de mijlpalen van Cosentino op het gebied van milieu, zoals het gebruik van 99% gerecycled water en 100% hernieuwbare elektrische energie in het productieproces, wordt met HybriQ+® minimaal 20% gerecyclede grondstoffen gebruikt bij de vervaardiging van Silestone®.

Bovendien valt de HybriQ+®-technologie op door zijn nieuwe formulering in de samenstelling van Silestone®, waar de aanwezigheid van kristallijn silica aanzienlijk wordt verminderd. Op deze manier heeft de Urban Crush-serie minder dan 40% kristallijn silica in zijn samenstelling.

silestone-laat-zich-inspireren-door-de-stad 4
silestone-laat-zich-inspireren-door-de-stad 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]