Zinderende zomertuin vol bloemen

Haal meer uit je zomertuin met de prachtige dahliabloemen van FAM Flower Farm! Als je op zoek bent naar een zinderende zomertuin, dan is de dahlia de ultieme keuze. Deze bloemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en groottes en geven je tuin een prachtige uitstraling. Als je de knollen in het voorjaar plant, kun je vanaf juli genieten van de meest spectaculaire bloemen. Bij FAM Flower Farm vind je maar liefst 130 verschillende soorten dahliaknollen, waaronder de gloednieuwe ‘Bumble Rumble’ en de prijswinnende ‘Fairway Pilot’. En als je op zoek bent naar de mooiste bloemenzaden om te combineren met dahliabloemen, dan ben je bij FAM Flower Farm aan het juiste adres.

De nieuwe dahliabloemen bij FAM Flower Farm zijn divers qua kleur, vorm en grootte. De ‘Bumble Rumble’ is een grote, enkelbloemige dahlia met verschillende bloemblaadjes en een geel hart vol stuifmeel waar bijen en vlinders dol op zijn. De compacte ‘Fairway Pilot’ geeft reusachtige roze bloemen en kan goed tegen wind en regen. De ‘Hapet Harmony’ heeft prachtige driekleurige bloemen met een geel hart dat verloopt naar warm oranje. De ‘Snoho Sonia’ heeft een romantische uitstraling door het kleurverloop van wit naar lila. En tot slot is er de ‘Honey Dew’, een dahlia met romige, abrikoos-gele bloemen die ideaal te combineren zijn met roze, gele of oranje dahliabloemen of eenjarige zomerbloeiers.

Dahlia’s zijn gemakkelijk te planten en te onderhouden. Zoek in mei een zonnig plekje in de tuin en bedek de knollen met een laagje grond van zo’n 3 cm. Blijf de bloemen regelmatig plukken om nieuwe bloemen te stimuleren. Dahlia’s bloeien door tot aan de eerste nachtvorst in het najaar. FAM Flower Farm is de enige dahliakwekerij ter wereld die het duurzaamheidskeurmerk ‘On the way to planet proof’ draagt.

zinderende-zomertuin-vol-bloemen

Zinderende zomertuin vol bloemen

Wil je vroege bloei? Plant dan de dahliaknollen vanaf half maart in potten en zet die in een kas of binnen bij een raam. Als de kans op nachtvorst is geweken kunnen ze naar buiten.

Naast dahliaknollen biedt FAM Flower Farm ook een ruime selectie aan bloemenzaden. Deze zaden zijn onbehandeld en ongecoat, zodat je op biologische wijze bloemen in eigen tuin kunt kweken. Combineer de eenjarige zomerbloeiers met dahliabloemen voor de mooiste veldboeketten. FAM Flower Farm heeft speciale zadenpakketten samengesteld in diverse kleurstellingen, dus je vindt altijd iets wat bij jouw tuin past.

Breng je zomertuin tot leven met de prachtige dahliabloemen en bloemenzaden van FAM Flower Farm!

 

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]