Hoe groen is jouw interieur?

Als je op zoek bent naar een manier om je interieur een natuurlijke touch te geven, dan zijn planten de oplossing. Ik ben dol op planten omdat ze zo’n geweldige aanvulling zijn op je interieur. Maar planten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, ze hebben ook gezondheidsvoordelen. Ze kunnen stress verminderen en de luchtkwaliteit verbeteren. 

Roomdividers, plantenwanden, werkplekafscheidingen en verticale tuinen; het Udense bedrijf GRØNN ontwikkelt, ontwerpt en produceert groene oplossingen voor zowel binnen als buiten.

hoe-groen-is-jouw-interieur

Hoe groen is jouw interieur?

GRØNN biedt een aantal standaardoplossingen, zoals een roomdivider en werkplekafscheiding in verschillende maten en uitvoeringen. Daarnaast maakt het bedrijf onder meer verticale plantenwanden op maat. Duurzaamheid staat daarbij centraal. De producten zijn zonder uitzondering in Nederland gemaakt in moderne fabrieken w aar gewerkt wordt volgens de nieuwste productiemethoden.

Ook wordt uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame materialen als roestvaststaal en staal. De basismaterialen worden gemaakt van gerecycled materiaal, zijn corrosiebestendig waar nodig, hebben een lange levensduur en zijn vervolgens volledig circulair. In het ontwerp- en productieproces wordt rekening gehouden met het minimaliseren van afval.

Kijk voor meer informatie op de website van Grønn.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]