De visgraatvloer is een echte klassieker met een tijdloos karakter

Heb je verbouwplannen en wil je je vloer een nieuwe en tijdloze look geven? Dan is een PVC visgraatvloer een echte aanrader. De Moduleo LayRed collectie heeft al heel wat te bieden. Daar komt nu een extra optie bij: visgraat. Een echte klassieker met een tijdloos karakter.

De renovatievriendelijke LayRed collectie ziet er levensecht uit en voelt ook zo aan. Een selectie van 5 bestaande houtdessins in 12 unieke kleuren is nu beschikbaar als visgraatvloer. Van elegant tot uitgesproken levendig en van licht tot donker, er is een kleur voor elk interieur. Door de embossed-in-register techniek komen de kleinste details van elk dessin tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur kun je de diepte van de houtnerven en knoesten zien en voelen. Elke nerf heeft diepte en elke knoest weerspiegelt het karakter van het hout.  Een Moduleo LayRed® ‘embossed in register’ PVC vloer heeft een levensechte uitstraling welke niet van echt hout te onderscheiden is.

De visgraatvloer is een echte klassieker met een tijdloos karakter 3

De visgraatvloer is een echte klassieker met een tijdloos karakter

De visgraat planken zijn waterbestendig en door een beschermlaag nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt de vloer zacht aan en is hij geluiddempend. De vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken. Daarnaast is de vloer geschikt voor vloerverwarming.

Door de geïntegreerde ondervloer is het niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. De planken en tegels zijn sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen. De geïntegreerde ondervloer vangt oneffenheden op zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. Wanneer de vloer goed wordt onderhouden geeft Moduleo een levenslange garantie op LayRed.

Kijk voor meer informatie op de website van Moduleo.

De visgraatvloer is een echte klassieker met een tijdloos karakter 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]