Bijzondere badkamers

De badkamer is de plek in huis waar we een paar keer per dag even tot onszelf kunnen komen. Hier ervaren we rust en wellness. Een belangrijke ruimte die we net als de rest van het huis in stijl willen inrichten. Met de nieuwe Dekton® Kraftizen collectie van Cosentino creëer je bijzondere badkamers.

Het is de perfecte match tussen ambacht en technologie en deze schoonheid van handwerk inspireert tot bijzondere ruimtes zoals badkamerinrichtingen. Wanden en vloeren bekleed met royale tegels in groot formaat die bijna naadloos de ruimte aankleden, zorgen voor een strakke en pure inrichting.

Cosentino herinterpreteert de veelzijdigheid, schoonheid en eerlijkheid van het werk van ambachtslieden door de technologische en innovatieve uitstraling van het ultracompacte Dekton®. Dit CO2-neutrale materiaal is door zijn eigenschappen ideaal voor toepassing in de badkamer. Denk hierbij aan wanden, vloeren en badmeubels. De collectie kenmerkt zich door diverse texturen, zijdeachtige en extra matte kleuren.

Bijzondere badkamers

Kraftizen Micron is elegant en ingetogen en hier toegepast als groot formaat tegel op de vloer en wand. De markeringen maken het een levend, ademend materiaal. Dit diepe, donkergrijs straalt een geruststellend gevoel van rust uit, alsof wijsheid en sereniteit metaforisch verwelkomend zijn.

Op de andere wand is de lichte variant Kraftizen Albarium toegepast. Dit is een poederachtig wit dat direct verwijst naar het primaire element van deze kleur: marmerstof. De subtiele troffelmarkeringen overlappen elkaar, waardoor een rijke continuïteit ontstaat. Albarium fascineert met zijn fijne, elegante textuur en de verfijning en het licht dat het brengt in de ruimtes waar het wordt gebruikt.

Cosentino heeft bijpassende antislip douchebakken zodat de vloer optisch doorloopt in de douche.

bijzondere-badkamers

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]