Met deze adventskalender tel je met liefde af naar kerst

We hebben het allemaal soms nodig om te horen dat we geliefd zijn en er toe doen. Hope & Joy zorgt er met deze kalender voor dat je elke dag begint met een bemoedigende tekst in de donkere dagen voor Kerst. De Adventskalender telt af van 1/m 24 december met elke dag een kaartje met lieve woorden. Begin je dag met krachtige spreuken als: “Je bent een wonder. Blijf je verwonderen over alles om je heen” of “Je bent precies goed. Anders was je wel anders geweest”. Je kunt de kaartjes plaatsen in de bijpassende houder. Hier is ook ruimte voor een kaarsje, zodat je een lichtje brand voor jezelf of iemand anders.

Een krachtig cadeau

Naast dat de kalender een prachtig cadeau is voor jezelf, is het ook een steuntje in de rug voor iemand die het moeilijk heeft. De kalender wordt door Hope & Joy prachtig verpakt en met jouw persoonlijke boodschap verstuurd naar degene die een hart onder de riem goed kan gebruiken. Zijn de feestdagen voorbij? Geen probleem, want de lieve kaartjes geven namelijk het hele jaar door kracht en hoop.

Met deze adventskalender tel je met liefde af naar kerst

De Adventskalender bestaat uit een set van 24 geïllustreerde kaartjes in linnen bewaarzakje, een stevig beukenhouten standaard, 4 bijenwas kaarsjes en een kaart met uitleg. De kaarten zijn gedrukt op milieuvriendelijk papier, zo ben je lief voor jezelf én voor het milieu. Met deze adventskalender tel je met liefde af naar kerst. De Adventskalender is verkrijgbaar van 15 september t/m 30 november voor € 19,95.

Adventscollectie

Naast deze Adventskalender heeft Hope & Joy nog een andere versie van de kalender en een Advents Journal. De kalender “Rust & reflectie” is meer gericht op innerlijke rust, waarbij je aftelt met 24 dagen een affirmatie. Met de Journal tel je af met de adventsweken Hoop, Vrede, Vreugde en Liefde met dagelijks een tekst, gedicht of kleine oefening en twee journaling vragen.

Over Hope & Joy

Lieve woorden voor jezelf, een vriend(in) of familie vind je in de winkel van Hope & Joy. Eigenaresse Rosa Goldstein maakt dagelijks vanaf haar zolderatelier in Zutphen doosjes vol liefde en aandacht om mensen mee te verrassen en inspireren. De cadeaus bevatten een flinke dosis hoop, vrede en geluk en zijn daarom perfect om jezelf of een ander mee te verrassen. Van kaarten, kaarthouders en droogbloemen tot luciferdoosjes voorzien van een lieve boodschap. Alle producten worden mooi ingepakt en passen ook nog eens perfect door de brievenbus. Wie wordt er niet blij van een beetje geluk op de deurmat?! Bekijk de complete collectie via www.hopeandjoy.nl.

met-deze-adventskalender-tel-je-met-liefde-af-naar-kerst
Met deze adventskalender tel je met liefde af naar kerst

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]