Structuur op de muur

De nieuwe behangcollectie van Graham & Brown maakt een einde aan alle saaie muren. Deze 3 dessins structuurbehang geven elke ruimte een luxe uitstraling. Elk behang heeft vier perfect bijpassende- en op elkaar afgestemde verfkleuren om kamers volledig aan te kunnen kleden.

Centra
Centra is een uniek geometrisch ontwerp met gebogen metalen lijnen op een uni achtergrond. Elegant en verfijnd, dit ontwerp is perfect voor elk modern huis. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Black, White en Taupe.

Florentia
Dit dessin heeft een overvloed aan sierlijke bloemen voor een subtiele maar indrukwekkende gloed. Met metallic details op prachtig vezelig papier is dit ontwerp perfect om een vleugje elegantie aan de muren toe te voegen. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Emerald, Grey en Gold.

Lancet
Geïnspireerd door de bogen en rondingen van de gotische architectuur, is Lancet geometrisch als geen ander. Dit elegante patroon op zacht vezelig papier met metallic details is perfect voor een verfijnde touch aan elke ruimte. Dit dessin is verkrijgbaar in de kleuren Black & Gold, Grey & Rose Gold en Green & Rose Gold.

De nieuwe collectie structuurbehang is verkrijgbaar op www.grahambrown.com.

structuur-op-de-muur
structuur-op-de-muur 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]