Baden in kleur

Met een beetje creativiteit en de juiste badkameraccessoires kun je de badkamer een compleet nieuwe look geven. Met de badkameraccessoires uit de Sono collectie van blomus breng je kleur en functionaliteit in de ruimte. Het ontwerp van Nina Thöming is strak, functioneel en ingetogen als het gaat om vorm en silhouet.

Met het kleurenpallet van Sono kunnen verschillende sferen worden gecreëerd. De introductie van twee nieuwe kleuren Tan en Misty Roze biedt nieuwe mogelijkheden bij het inrichten van de badkamer. In totaal zijn de producten uit de Sono collectie verkrijgbaar in acht kleuren.

De collectie bestaat uit een beker, vrijstaande cosmeticaspiegel, afvalemmer, zeepschaaltje, zeepdispenser, wc-borstelhouder en nog een handig schaaltje waarop je allerlei dingen kunnen leggen. In het blomus assortiment bevinden zich ook bijpassende handdoeken en washandjes voor de perfect afgestemde look.

Kijk voor meer informatie op www.blomus.com.

baden-in-kleur
baden-in-kleur 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]