Natuur op de muur

Geïnspireerd door de biofilische trend, lanceert Graham & Brown drie nieuwe natuurlijke behangdessins: Edulis, Tigerlily en Borneo. Elk behang heeft vier perfect bijpassende- en op elkaar afgestemde verfkleuren om kamers volledig aan te kunnen kleden.

BORNEO
Vernoemd naar het Indonesische eiland waar Graham & Brown de herbebossing steunt, weerspiegelt Borneo al het moois dat de natuur te bieden heeft. Dit charmante ontwerp toont weelderige groene bananenbladeren op een kleurige achtergrond. Verkrijgbaar in de kleuren Midnight, Teal, Powder en Emerald.

EDULIS
Ontsnap naar een weelderig geheime tuin met de zachte botanische prints van Edulis. Dit delicate ontwerp met bloemen en gebladerte is perfect voor het creëren van een gezellige cottage-look. Verkrijgbaar in de kleuren Blush, Sky en Sage.

TIGERLILY
Het exotische karakter van dit ontwerp roept een gevoel op om even te ontsnappen van de werkelijkheid en voedt de passie om buiten naar binnen te halen. Dit levendige ontwerp heeft roze tinten en weelderig groen op verschillende achtergronden, waardoor het de perfecte keuze is voor het toevoegen van een vleugje kleur aan je muren in huis. Verkrijgbaar in de kleuren Sky, Midnight en Lush.

Uni dessins met textuur en structuur
Deze drie uitbundige patronen laten zich perfect combineren met de twee uni dessins uit de nieuwe collectie. Het SISAL behang, voor de liefhebbers van een meer ingetogen interieur, is verkrijgbaar in de kleuren Ground en Grey. Ook het HAPTIC behang met textuur en structuur geeft warmte en sfeer aan de wand en is in zeven kleurvarianten verkrijgbaar.

Naast deze 5 nieuwe dessins omvat de collectie nóg 3 nieuwe dessins, namelijk Coronation Craze, Fractal en Marcia. De nieuwe collectie is verkrijgbaar op www.grahambrown.com voor € 95,- per rol.

Eco belofte
Graham & Brown is met ingang van 2022 klimaatneutraal. Alle bomen die de afgelopen 20 jaar in het productieproces zijn gebruikt, zijn afkomstig van hernieuwbare bronnen. Graham & Brown gebruikt elk jaar 23.000 ton papier, allemaal afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, wat betekent dat er voor elke gebruikte boom drie nieuwe worden geplant. Naar schatting zijn er deze eeuw namens Graham & Brown 16,5 miljoen bomen geplant.

Voor alle behang en verf wordt inkt op waterbasis gebruikt. Graham & Brown heeft zijn koolstofvoetafdruk al drastisch verminderd en blijft elke dag hard werken om afval te verminderen en zijn duurzaamheid te verbeteren. Een kopie van het laatste duurzaamheidsrapport is op verzoek verkrijgbaar.

natuur-op-de-muur-woonkamer
natuur-op-de-muur

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]