Graham & Brown haalt kunst in huis

Tover jouw woon- of slaap- of badkamer, de hal of keuken om tot een minimuseum! Geniet nu dagelijks van een muurschildering gemaakt door één van jouw favoriete grootmeesters dankzij de nieuwe TATE collectie van Graham & Brown!

Met de lancering van de exclusieve TATE collectie brengt Graham & Brown kunst in huis. TATE Modern in Londen is het nationale museum van Groot-Brittannië voor internationale moderne kunst en is, samen met de Tate Britain, Tate Liverpool en Tate St Ives, deel van een groep die bekend staat als de TATE Gallery. De collectie bestaat uit 32 muurschilderingen die op maat geprint kunnen worden als fotobehang. Ze tonen een aantal prachtige kunstwerken van beroemde kunstenaars, waaronder Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Claude Monet, Ethel Walker en Jessica Dismorr.

Een van Van Gogh’s laatste werken, Farms Near Auvers (1890), toont het uitzicht vanuit Auvers-sur-Oise. Geschilderd met gedurfde penseelstreken van fel geel en groen, toont dit stuk de post-impressionistische stijl van de kunstenaar.

Seascape: Autumn Morning (c. 1935) toont het uitzicht op de Noordzee bij Robin Hood’s Bay, een favoriete plek van de kunstenaar Dame Ethel Walker. Dit schilderij, met een rustig kleurenpalet van blauwe tinten, vangt de golven van de zee met impressionistisch geïnspireerde penseelstreken. Related Forms (1937) van de Britse kunstenares Jessica Dismorr, is een abstract karakter van werken bestaande uit verkoelende blauwe tinten.

Kunstenaar Wassily Kandinsky verwierp het realisme in zijn abstracte stukken, in plaats daarvan geloofde hij dat kunst muziek moet nabootsen en alle verwijzingen naar de materiële wereld moet vermijden. Dit resulteerde in dit gedurfde kleurrijke schilderij Swinging (1925), met veel gevoel voor beweging en diepte.

Met de gebruiksvriendelijke tool op de website kunnen de unieke muurschilderingontwerpen eenvoudig worden gepersonaliseerd op de door jouw gewenste maat, waardoor ze perfect op jouw muur verwerkt kunnen worden met minimaal afval.

Het papier assortiment Graham & Brown maakt het mogelijk om de muurschildering verder te personaliseren door te kiezen uit verschillende papiersubstraten. De selectie van eersteklas papierafwerkingen van ‘Premium Fabric Effect’, een geweven en getextureerde afwerking die perfect is om bestaande muurimperfecties te maskeren, tot ‘Mica Fibrous’ een luxueuze glans die glinstert in het licht, voor iedere persoonlijke stijl is er een afwerking. De muurschilderingen worden milieuvriendelijk geproduceerd met hernieuwbare energie, er wordt gebruik gemaakt van inkt op waterbasis en al het papier is afkomstig van duurzame bronnen.

Prijzen zijn vanaf € 45,- per M2.

www.grahambrown.com

graham-brown-haalt-kunst-in-huis badkamer
graham-brown-haalt-kunst-in-huis hal

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]