Bespaar energie met een slim huis

Bij bestaande en nieuwe woningen die worden uitgerust met Smart Home Technologie van Gira, besparen de bewoners aanzienlijk op hun energierekening. Daarnaast ervaren zij een stukje comfort wat het leven iedere dag weer veraangenaamd.

Met bijvoorbeeld Gira Systeem 3000 of het GIRA KNX RF kunnen verschillende functies worden geautomatiseerd. Denk hierbij aan de bediening van verlichting en zonwering. Maar natuurlijk ook de cv-installatie. Ondanks een groeiend bewustzijn verbruiken huishoudens nog steeds veel energie. Door de temperatuur per kamer te regelen kan er tot 25% worden bespaard.

Benieuwd naar alle Gira Smart Home oplossingen? Bezoek het Gira Experience Center in Veenendaal voor meer informatie of ga naar: www.gira.nl

bespaar-energie-met-een-slim-huis

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]