Bakken maar

De nieuwe BAKE-IT deegroller en slimme bakmat voorkomen dat het deeg aan het werkblad blijft kleven. De bakmat is ovenbestendig tot 230 graden – dus je kunt het deeg op de bakmat uitrollen en direct in de oven plaatsen, waardoor je de afwas bespaart. Op de bakmat zijn centimeters en ringen in verschillende maten geprint, zodat je de perfecte ronde pizza’s, broden of gebakjes kunt uitrollen. De mat is geschikt voor de vaatwasser en als beide delen schoon zijn, hoef je de bakmat alleen nog maar om de deegroller te rollen en vast te maken met een elastiek. De onderdelen blijven op deze manier netjes bij elkaar en nemen weinig ruimte in beslag in de keukenla.

Versgemalen zout en peper zijn de finishing touch van de meeste gerechten. Met de CHEFFY zout- en pepermolen is het eenvoudig om precies de juiste hoeveelheid te malen. Met zijn gestroomlijnde groeven en afgeronde bovenkant biedt CHEFFY een ergonomische grip en een gemakkelijke maling. De molen heeft een klassiek design met rechte lijnen, waardoor het een decoratief element is bij het fornuis en stijlvol past bij elke tafelsetting. CHEFFY is ook gemakkelijk bij te vullen en kan zowel grof als fijn malen. Het maalmechanisme is keramisch, CrushGrind® met 25 jaar garantie, waardoor het bijzonder duurzaam is.

De populaire CHOP-IT snijplanken set, ontworpen door Jens Fager, is er nu in een nieuwe kleurencombinatie met een zwarte, een zandkleurige en een witte snijplank. De drie kleuren van de snijplanken maken het gemakkelijk om verschillende soorten etenswaren gescheiden te houden. De neutrale tinten zorgen ervoor dat ze in elke keuken passen. De snijplanken zitten in een praktische en stijlvolle houder die een minimum aan ruimte inneemt op het aanrecht. De slimme houder is ook ontworpen om als dienblad te gebruiken voor het verzamelen van gesneden groenten of afval.

www.rig-tig.com

bakken-maar

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]