Geniet van zwoele zomeravonden

Dit voorjaar krijgen de kandelaars, vazen en lantaarns van de Zweedse merken ERNST en Storefactory een prominent plekje in jouw casa of tuin. De sfeermakers uit de nieuwe lente- en zomercollectie van More2Style zijn echte blikvangers en maken van jouw huis nóg meer een thuis.

Met de woonaccessoires van More2Style maak je van een saaie woonkamer of balkon binnen no-time een stijlvol plekje. Wat ga jij shoppen om jouw paleisje nóg gezelliger te maken?

Sfeermakers voor buiten

De zomertijd is ingegaan en dat betekent dat de dagen langer worden. Hoe fijn is het dan om in de avonduren nog buiten te vertoeven en te genieten van het goede leven. Hapje, drankje, kaarsjes aan… in de tuin, op het balkon of terras maak je het extra gezellig met de lantaarns of kandelaars van ERNST. Met de metalen lantaarn van het Zweedse merk zorg je voor een strakke blikvanger op tafel. De combinatie van glas en metaal geeft de sfeerverlichting een stoere industriële look. De lantaarn is er in klassiek beige of trendy zwart. Mix en match de formaten en kleuren onderling voor een speels resultaat. Ga je liever voor romantisch en landelijk, kies dan voor een kandelaar van hout. Deze kandelaren zijn stijlvol door hun eenvoud en creëren een minimalistische look op de tuintafel.

Sfeermakers voor binnen

Van zwoele zomeravonden tot verwarming op standje tropisch; het Hollandse lenteweer is zo grillig als wat. Wanneer het met bakken uit de hemel valt, vertoef jij onder de verwarmde veranda of knus binnenshuis. Daar kun je het namelijk ook gezellig maken met de sfeermakers van More2Style. Gebruik de vazen van Storefactory om een mooie bos bloemen centraal te stellen. Of stel niet de bloemen, maar juist de vaas centraal. Alle vazen zijn namelijk voorzien van een speelse twist. Ze hebben bijvoorbeeld een stoer leren handvat, metalen hengsel of verrassend design. Zo zorgen de speelse vormen van de Stravalla vaas ervoor dat de vaas zelfs zonder bloemen een kunstobject is. De unieke vaasdesigns zijn geweldige eyecatchers en fleuren jouw huis op.

Duurzame merken

Bij More2Style shop je de allerleukste woonaccessoires van inspirerende design- en interieurmerken. De Zweedse merken ERNST en Storefactory zijn net als de webwinkel jonge en groeiende merken en bekend vanwege hun duurzaamheid en pure, karakteristieke eenvoud. More2Style is daarbij een van de eerste webwinkels die items van het merk ERNST verkoopt, iets waar eigenaresse Mirielle Bastiaans erg trots op is. De Scandinavische woonaccessoires die More2Style verkoopt zijn van hoge kwaliteit en creëren sfeer in elke kamer van het huis.

geniet-van-zwoele-zomeravonden 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]