Het geheim voor de beste vakantiefoto’s

We kijken er misschien wel massaal het hele jaar naar uit; De vakantie! De tijd van het jaar om echt even optimaal te genieten van elkaar, het weer en al het lekkers wat het leven te bieden heeft. Deze momenten vastleggen en koesteren is dan ook zeer belangrijk. Niet alleen voor de kinderen later, maar ook voor jezelf. Het kan de donkere novemberdagen net wat dragelijker maken wanneer jij even door je afbeeldingen kunt scrollen en de leukste kiekjes tegenkomt. Toch lijkt het soms alsof anderen altijd mooiere foto’s hebben dan jijzelf. Herkenbaar? Hierbij dan de tips van de professionals zodat jij ook de mooiste kiekjes hebt!

De juiste smartphone

Dat een mobiele telefoon aangeschaft wordt om te bellen is inmiddels een enorm achterhaald beeld. We gebruiken hem tegenwoordig voor véél meer, sterker nog; Er wordt met veel telefoons nog maar nauwelijks gebeld. We bellen, appen en Facebooken wat af. Ook maken we natuurlijk heel veel foto’s met de smartphone. Van grappige voorvallen tot mooie natuurverschijnselen, alles komt voorbij. Met de smartphones van vandaag de dag doe je qua kwaliteit niet meer onder voor een professionele camera. Toch is de ene telefoon de andere niet. Veel mensen kiezen voor de usual suspects zoals de IPhone of Samsung, maar wanneer jij écht mooie foto’s wilt is het aan te raden eens verder te kijken. Zo zijn er ook de Xiaomi Redmi Note 10 5G en de Xiaomi 11T Pro beiden telefoons van het merk Xiaomi die bekend staan om twee dingen; Een topkwaliteit camera én een batterij die enorm lang meegaat. Beide dingen die ervoor zorgen dat jij na de vakantie de mooiste foto’s in je collectie hebt.

Vanuit een andere hoek

Dat drones echt iets zijn voor de gadgetfreak is niet het geval, drones zijn er tegenwoordig al in alle soorten en maten. Van klein tot groot en zelfs kinderdrones zijn er op de markt. Een kleine drone in de koffer om de mooiste vakantiefoto’s te kunnen maken is dan ook heel logisch. Het geeft jouw foto’s echt een andere dynamiek en invalshoek. Op sommige drones kun je een eigen camera zetten, maar bij anderen zit er al een goede kwaliteitscamera op. Wel eens op zo’n manier een vakantievideo overwogen? Zeker een aanrader!

Subtiele filters

Sommige mensen slaan een beetje door in het gebruik van filters, maar af en toe een klein filtertje kan zeker geen kwaad. Begin echter niet met het aanpassen van je lichaam, haarkleur en andere zaken, want dit geeft je later alleen maar een verkeerde indruk van jezelf. Ga voor puur natuur en vooral een grote glimlach. Dat maakt alle foto’s het allermooiste!

Iedereen is qua foto’s altijd het meest kritisch op zichzelf, maar wees dit vooral niet! Maak in ieder geval veel foto’s en straal erop, dit gaat uiteindelijk voor het mooiste resultaat zorgen!

het-geheim-voor-de-beste-vakantiefotos

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]