Stijlvolle storage Boxen

Maak kennis met de nieuwste Storage Boxen van Dutch Design Brand. Met het design van de Paisley Storage Box geef je aan een saaie ruimte een stijlvolle twist. De sierlijke print voorziet je woonkamer van een flinke portie gezelligheid. Ben jij een gretige lezer en word je blij van een goed gevulde boekenkast. Dan gaat jouw hart sneller kloppen bij het zien van de Books Storage Box.

Dutch Design Brand brengt functionaliteit en design samen in hun Storage Boxen. Deze vindingrijke opberger bestaat uit een doos die je in een handomdraai omvouwt tot een handige opberger. De prints geven het interieur een compleet andere look en feel en maken van opruimen een feest!

Books Storage Box

Kun jij je verliezen in een goed boek of droom je van een mooie antieke boekenkast? Dan is de Book Storage Box echt iets voor jou. Maak van je saaie kast een blikvanger en verander de kamer in een levensechte bibliotheek. Dutch Design Brand geeft opbergen hierdoor een compleet nieuwe betekenis. Deze musthave voor boekenwurmen is ideaal om rondslingerende spullen stijlvol op te bergen. De doos staat leuk in een kast, maar komt vanwege de nostalgische print ook perfect tot zijn recht op de vloer of het dressoir.

Paisley Storage Box

Met de Storage Box Paisley haal je een prachtig heritage motief in huis. Voor deze box heeft het merk zich laten inspireren door de bekende Paisley-print. Het motief stamt uit het Perzische rijk en werd populair in Europa nadat de Engelse koningin er sjaals van ging dragen. Paisley heeft een druppel- of bladmotief, eventueel aangevuld met een abstract versierde vorm. Op de nieuwste Storage Box schittert het motief in een mooie blauw/witte variant. Het patroon is aangevuld met sierlijke vogels en bloemen en geeft daardoor een heerlijke boost aan je huis. De doos is op zichzelf al een genot om naar te kijken, maar komt tegen een effen muur nóg beter tot z’n recht.

Verkoopinformatie

Een doos om spullen in op bergen saai? Niet die van Dutch Design Brand! Of je nu houdt van modern en kleurrijk, robuust en stoer of naturel en klassiek, voor iedereen is er een leuke print te vinden. De boxen zijn gemaakt van FSC gecertificeerd karton en worden volledig in Nederland ontworpen en geproduceerd. Het verpakken en verzendklaar maken van de boxen gebeurt in een sociale werkplaats in Amsterdam. De boxen kosten € 18,95 en hebben een formaat van 38,9 x 31,3 x 20,6 cm. Shop het assortiment via www.dutchdesignbrand.comof bij een van de andere verkooppunten.

stijlvolle-storage-boxen-dutchdesignbrand 2
stijlvolle-storage-boxen-dutchdesignbrand 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]