Keep hydrated

Bloom is de naam van de nieuwe gieter van Stelton. Hij is gemaakt van gepoedercoat roestvrij staal met een matte afwerking in een prachtige diepe donkergroene kleur. Het Duitse designduo Böttcher & Kayser, wiens doel het is om eenvoudige maar originele producten te creëren zonder onnodige details, zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. De tijdloosheid van de cilindrische vormen inspireerde hen om deze klassieke gieter in een modern jasje te steken, met een vleugje design van de EM77, die een grote rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Stelton.

Met zijn eenvoudige vormgeving waarbij het handvat en de schenktuit als één geheel lijken door te lopen, is de gieter niet alleen functioneel maar vormt hij ook een decoratief object. Met de lange, slanke schenktuit kun je water geven zonder te morsen. Het intelligente ontwerp zorgt ervoor dat de gieter druppelvrij blijft. De siliconen bodem garandeert een antislip grip.

De Bloom gieter is het perfecte cadeau voor de designliefhebber met groene vingers en is vanaf maart online en in de winkels verkrijgbaar.

www.stelton.com

keep-hydrated

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]