Wil jij jouw interieur restylen naar de populaire Japandistijl?

Combineer dan de huiselijke en strakke sfeer van Scandinavië met de gestroomlijnde stijl uit het Verre Oosten. Met de producten van Villeroy & Boch breng je het beste van deze twee werelden samen… het hygge gevoel uit het Noorden én de minimalistische stijl uit Japan.

Ingetogen look
De Japandi interieurstijl kiest bewust voor een ingetogen look met de nadruk op zorgvuldig geselecteerde objecten. De mooie ronde vorm van La Boule – een designobject en serviesset in één – past daardoor perfect in een Japandi-interieur.

wil-jij-jouw-interieur-restylen-naar-de-populaire-japandistijl 2
wil-jij-jouw-interieur-restylen-naar-de-populaire-japandistijl

Japandi op tafel
Heldere lijnen, gestroomlijnde vormen en strakke oppervlakken zijn ook de kenmerken van Manufacture Rock. De authentieke leisteenlook van de collectie past bij de Japandistijl. De textuur van het diepzwarte porselein lijkt op die van natuurlijk leisteen, waardoor het servies perfect is voor een stijlvolle presentatie van bijvoorbeeld sushi.

wil-jij-jouw-interieur-restylen-naar-de-populaire-japandistijl 3
wil-jij-jouw-interieur-restylen-naar-de-populaire-japandistijl 4

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]