De wekker van de toekomst

Steeds meer mensen ondervinden problemen met slapen. Een maatschappelijke trend die sinds de pandemie is toegenomen, met name onder vrouwen en de jongere generatie. Maison Berger Paris introduceert een innovatie die is gewijd aan je nachtrust. De nieuwe de Night & Day diffuser bevordert het in slaap vallen, verbetert de kwaliteit van de slaap en begeleidt om energieker en vitaler wakker te worden. Een wekker dus die alle zintuigen prikkelt. Dankzij de aromatische geur val je ontspannen in slaap en word je rustig wakker doordat de zintuigen geleidelijk aan worden geactiveerd met geur, licht en geluid.

Er zijn 4 verschillende parfumcomposities uit de Aroma collectie van Maison Berger, te weten Aroma Dream, Aroma Wake-Up, Aroma Relax en Aroma D-Stress. Het subtiele parfum laat lichaam en geest ontspannen, de zintuigen revitaliseren en het humeur stimuleren.

Aroma Dream, met patchouli en lavendel, vermindert stress, kalmeert, verbetert de slaapkwaliteit en heeft daarnaast een positief effect op de luchtwegen door de aanwezigheid van eucalyptus. Aroma Wake-Up is een houtachtig, kruidig en fris parfum, ideaal om meteen energiek te ontwaken. Aroma Relax is een oriëntaals parfum dat juist bevorderlijk is voor ontspanning, met essentiële oliën met onder andere patchouli & guaiac wood en waarvan bekend is dat ze ontspannen. Even ontspannen na een hectische dag kan met Aroma D-Stress. Dit is een fris en licht, delicaat fruitig en kruidig parfum met mandarijn waarvan bekend is dat het lichaam en geest kalmeert.

De parfums voor de Night & Day diffuser zijn individueel verwerkt in een capsule die 30 maal te gebruiken is en de resterende momenten worden automatisch weergegeven. Op het verlichte display is alles duidelijk afleesbaar. De bediening via tiptoetsen is eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk, er is keuze uit 5 verschillende melodieën. De elegant vormgegeven Night & Day Diffuser is gemaakt van glas met een detail van hout en werkt op stroom, heeft een 100 % stille en droge verspreiding en is vrij van straling.

Afhankelijk van de behoefte kies je de geur die op dat moment bij je past.

www.maison-berger.nl

de-wekker-van-de-toekomst

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]