Sup de zomer tegemoet

Deze zomertrend is niet te missen: suppen! Met je opblaasbare sup onderweg naar een prachtig meer, een mooie geul of de grachten van Amsterdam. Met de sup boarden van WANNAsup kun jij hele dagen genieten van de natuur. De ultieme supbeleving ervaren? WANNAsup geeft je drie tips!

1. Scoor een all-round opblaasbare sup

Onbezorgd suppen start met het aanschaffen van goed materiaal. Het all-round suppakket van WANNAsup is voorzien van alle benodigdheden om van start te gaan. Van een superstabiel sup board, peddel en handpomp tot een handige rugzak en accessoires pakket. Met deze essentials pomp jij de sup binnen 10 minuten op en ben je ready to go! Perfect voor de beginnende of recreatieve supper die alleen wil suppen, samen met de hond óf kids.

2. Download de app voor de tofste routes

Wil je een keer op een andere plek suppen dan de bekende spots in je eigen omgeving, maar heb je geen idee waar? Dan komt de WANNAsup app goed van pas. Deze is namelijk voorzien van toffe routes in Nederland én België. De door jouw gekozen route geeft aan waar je het beste kunt starten en waar jij een heerlijk ‘to-go’ drankje kunt scoren aan het water. Ontdek op deze manier nieuwe plekken.

3. Tips & tricks

WANNAsup laat jou niet vallen: niet van je sup omdat deze super steady is, maar ook niet door de ‘knowhow’ die je kunt vinden in de app. Infographics en video instructies zorgen ervoor dat jij de juiste techniek gebruikt tijdens het suppen of laten je zien hoe je de sup het beste kunt schoonmaken. Handig toch?! Je gemakkelijk en snel op het water verplaatsen is nog nooit zo ontspannen geweest. Go sup!

Kijk voor een complete set van WANNAsup, handige accessoires of meer informatie op de website. Wil jij alle sup informatie altijd bij de hand hebben? Download de WANNAsup app!

sup-de-zomer-tegemoet

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]