Rolf Benz KUMO, de mooiste manier van zitten

De nieuwe hoogwaardige bank Rolf Benz KUMO met de organische rondingen en de vele variatiemogelijkheden kent vele gezichten. Maar slechts een missie: comfortabel, ambachtelijk verwerkt en zacht zitcomfort. Zoals alle Rolf Benz zitmeubels volledig in het Zwarte Woud geproduceerd en ontwikkeld voor iedereen die meer dan een statisch zitmeubel zoekt.

Royaal uitnodigend of puur zitcomfort volledig zonder hoeken of randen. Met Rolf Benz KUMO heeft het designbureau Beck Design voor Rolf Benz het concept van het royale zitlandschap nieuw leven ingeblazen. Rolf Benz KUMO verovert de moderne woonruimte door zijn vele indelingsvarianten en zonder zich op te dringen. En creëert hier zachte, omsluitende toevluchtsoorden en ontspanningszones in levendige kleur- en vormvarianten.

Zitten, luieren, nestelen. “Kumo” is het Japanse woord voor wolk en deze naam symboliseert het programma: het uniek zachte zitgevoel ontstaat door de innovatieve constructie van de stoffering.

Rolf Benz Kumo is een organische, modulaire bank voor de meest uiteenlopende indelingen. De poten zijn naar keuze verkrijgbaar in gegoten aluminium, gelakt RAL 9017 verkeerszwart, RAL 7022 umbragrijs of marrone metallic. Voor de zithoogte is keuze uit 43 cm of 46 cm.

Rolf Benz 968 is de bijpassende tafel die als traditionele salontafel kan worden geplaatst of rechtstreeks in de bank wordt geïntegreerd. 

De meubels van Rolf Benz zijn 100% ‘Made in Germany’.

Bekijk hier het interview met Beck Design over Kumo.

www.rolf-benz.com

rolf-benz-kumo-de-mooiste-manier-van-zitten 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]