De zomer in een glas

De temperaturen lopen op dus het is tijd voor frisse en verkoelende drankjes. Waan jezelf deze zomer op een tropisch eiland met de zomerse drankjes van deze mooie foodmerken. Verfrissend of exotisch, er is voor iedereen een favoriet.

Eetbare bloemen van ADD:WISE

De naam van het Zweedse merk ADD:WISE kwam tot stand door de slogan “when you add something to your life do it wisely”. Vandaar dat deze producten elk gerecht of drankje iets extra’s geven met een prachtige look. De biologische smaaksensaties uit Zweden maken echt het verschil. Drankjes worden instagrammable en krijgen een perfecte finishing touch met de eetbare bloemenstrooisels van ADD:WISE. Je creativiteit wordt uitgedaagd om bijzondere drankjes te creëren door bijvoorbeeld de rand van het glas te decoreren, of ijsklontjes te maken met daarin de eetbare bloemen. Daarnaast heeft ADD:WISE ook biologische limonade in de smaken Lemon, Lime Ginger en Rhubarb Vanilla. De eetbare bloemen zijn in 10 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Verkoopadviesprijs € 13,00.
www.addwise.se

de-zomer-in-een-glas 2

SUPERTEA Iced Tea van Teministeriet


Teministeriet is een Zweeds bedrijf dat bijzondere thee produceert. Geïnspireerd door oosterse theetradities worden oude gebruiken gecombineerd met Scandinavische cultuur, minimalisme en design.  SUPERTEA is een collectie met biologische thee en kruidenthee die zo lekker is dat ze SUPERTEA wordt genoemd. Geïnspireerd door superfood, superkruiden en superfruit en ze bevatten veel goede antioxidanten. De ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Er zijn 20 verschillende smaken die zich perfect laten gebruiken voor een zomerse iced tea. Verkoopadviesprijs vanaf € 5,90.
www.teministeriet.com

de-zomer-in-een-glas 5

Gin Botanicals van Mill & Mortar


Mill & Mortar is de specialist van fijne specerijen uit Denemarken. Van deze kruiden wordt iedere hobbykok, foodie of liefhebber van lekker eten en koken blij. Zonder moeite kun je hiermee al je drankjes spicen en pimpen.  Een drankje moet namelijk niet alleen lekker zijn, maar ook een streling voor het oog. Met de Gin botanicals van Mill & Mortar,  tover je met een selectie van populaire kruiden jouw (virgin) cocktail om in een lekkere en knappe verschijning. Verkrijgbaar in de varianten ‘A touch of Spice’ en ‘Flower Power’, welke zijn verpakt in een leuke giftbox. Verkoopadviesprijs € 29,95.
www.millmortar.com

de-zomer-in-een-glas 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]