Nieuwe Fine Forest collectie muurstickers en woondeco

Muren komen tot leven met de nieuwe Fine Forest collectie muurstickers en woondeco. Plak de muursticker Bosmuis tussen de boekenplanken of boven de plint, zodat je het muisje nieuwsgierig tevoorschijn laat komen. Laat het aapje spelen op de rand van het schilderij, de vlinder fladderen over de muur en de eekhoorns genieten van hun voorraad eikeltjes. Of kies voor een set muurstickers zoals de Boomklever & Staartmees, zodat de vogels samen een nestje kunnen bouwen. Bij de mus en pimpelmees ontvang je twee haakjes waarop je de muurstickers kunt bevestigen. Zo lijkt het net alsof de vogeltjes echt zijn neergestreken op een tak in jouw kamer of keuken. Een originele manier om je theedoeken of ovenwanten aan op te hangen.

Nieuwe Fine Forest collectie muurstickers en woondeco

Verjaardagen noteer je op de botanische kalender. Door de prachtige illustraties uit de flora- en faunawereld herinner je voortaan met gemak elke verjaardag. Cadeautjes pak je in met de vrolijke cadeauset. Naast stickers, gifttags, glitterkoord en cadeauzakjes vind je hierin kaarten om iemand te verrassen of een hart onder de riem te steken. Wil je liever een kaartje zonder voorgedrukte tekst? Dan gebruik je de sets met de babydieren of mini-kaartjes om zelf een persoonlijke boodschap op te schrijven. Het goudfolie in combinatie met de handgetekende dieren geeft een luxe uitstraling en zal bij de ontvanger een glimlach op het gezicht toveren. Met de kaarten verras je niet alleen een ander, je kunt ook jezelf trakteren op de stationery. De kaarten kun je perfect gebruiken om je kamer mee te boosten. Lijst ze in en hang ze aan de wand of plaats de kaarten in een houder op het dressoir.

Magische kinderwereld

Met het fantasie deurtje, de nieuwste sticker set van Fine Forest, creëer je samen met je kind een magische wereld. Plak samen de fantasiedeur, het raampje, de paddenstoel en lantaarnpaal op de muur en stap de sprookjeswereld binnen waarin elfjes, kabouters en feeën de hoofdrol spelen. Is jouw kleine spruit een echte dierenvriend? Laat dan het konijntje rondhuppelen door de kinderkamer en de kat spinnen op de plank. Plak de wasbeer muursticker boven de commode of laat hem nieuwsgierig gluren vanaf de kast. Alle illustraties zijn met de hand getekend en ogen zeer realistisch, waardoor het lijkt alsof ze echt op de muur zijn geïllustreerd. Combineer de stickers met muurcirkels, haakjes en vogelhuisjes voor een extra speels effect in de baby- of kinderkamer.

nieuwe-fine-forest-collectie-muurstickers-en-woondeco-muis
nieuwe-fine-forest-collectie-muurstickers-en-woondeco-kaarten

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]