Superleuk panoramische kinderbehang van Roomblush

Behang de muren in de kinderkamer met dit panoramische behang van Roomblush en geef je kinderen een fantastische belevenis, iedere keer wanneer ze in hun kamertje komen.

Superleuk panoramische kinderbehang van Roomblush

De stijlvolle analoge behangprints en bijpassende verfkleuren van Roomblush maken van elke muur een blikvanger. Met het nieuwe panoramische behang gaat het Belgische behanglabel nóg een stap verder. Met het grote fotobehang komt Roomblush tegemoet aan de vraag van de klant en maakt het merk het behang onderdeel van een fantastische belevenis.

Roomblush Panoramics
Het spektakel op de muur prikkelt de fantasie van kinderen in een sprookje waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Ze beklimmen de hoogste bergen van de Mountain Tops, vallen knuffelend in slaap met Unicorns of gaan op Safari met de Jungle Animals. Kleine waterratjes worden met het Sealife behang onderdeel van de magische onderwaterwereld vol tropische vissen en het Space behang neemt je kind mee op reis naar het universum. Je kleine astronaut komt vallende sterren en kometen tegen en maakt spelenderwijs kennis met het magische sterrenstelsel. Het Flower Power behang tovert je muur om in een kleurrijke bloemenzee. Deze retro bloemenprint is niet alleen leuk voor de kinderkamer, maar komt ook perfect tot zijn recht in de hal, woon- of slaapkamer.

superleuk-panoramische-kinderbehang-van-roomblush-jungle-animals-1

Plakinstructie
Het fotobehang krijg je met de behanginstructies van Roomblush eenvoudig op de muur. Elke rol heeft 6 banen (50 cm x 285 cm hoog) waarmee je een muur van 300 cm kunt behangen. De banen zijn genummerd en duidelijk van elkaar gescheiden met een knipstrook, zodat je in één oogopslag de juiste plakvolgorde kunt zien. Met de handige behangtoolkithaal je alle benodigdheden in één keer in huis om het gewenste verhaal in een handomdraai op de wand te krijgen.

Verkoopinformatie
Het panoramische behang is verkrijgbaar in 9 verrassende prints. De frisse kleuren en composities zorgen voor een knus gevoel en geven een diepte effect aan de kamer. Het panoramische behang is te koop voor € 84,- per rol (€ 9,82 / m2), het normale vliesbehang voor € 74,- per rol (€ 12,98 / m2). Wil je naast behang ook de muur of deurpost een kleurtje geven? Kies dan voor de bijpassende verfkleuren (vanaf € 47,50). Roomblush gebruikt FSC gecertificeerd vliesbehang (zonder PVC) en print met inkten op waterbasis. Daardoor is het behang geurloos en veilig voor de gezondheid. Gebruik de inspiratiegids voor het opdoen van ideeën en shop de collectie op www.roomblush.com.

superleuk-panoramische-kinderbehang-van-roomblush-unicorn-1

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]