Brei jezelf warm

Onder het mom van #gasuitwolaan tipt deze zijdespecialist de mogelijkheid om met DIY-pakketten kosten te besparen op de energierekening en tóch warm blijven. Brei jezelf warm door bijvoorbeeld een woondeken te breien en kruip gezellig met het gezin onder de warme wol.

#Gasuitwolaan
Bij Zijdewinkel weten ze hoe je winterse dagen warm en knus kunt doorkomen. Je wordt warm door zelf creatief aan de slag te gaan en blijft ook warm door het resultaat van je eigen DIY project. Sarah Ruijter, eigenaresse van Zijdewinkel, verkoopt namelijk niet alleen zijden producten maar ook warme lontwol. Hiermee brei je voor ieder familielid een heerlijk warme woondeken van 2 kilo. Zo blijft het hele huishouden warm zonder extra kosten te hoeven maken. “Misschien wordt breien zelfs wel je nieuwe hobby. We hebben (lont)wol in vele kleuren, waarmee je een grote deken van ca. 180 x 80 cm kunt maken. Een ontspannen bezigheid mét als prachtig eindresultaat: een warme én zelfgemaakte plaid. Ideaal voor op de bank of om te gebruiken als bedsprei”, vertelt Sarah.

Brei jezelf warm

Creatief aan de slag met XXL lontwol werkt heel ontspannend en is leuk, zeker om samen met familie te doen. Zijdewinkel heeft een ruime keuze aan kleuren en materialen; zo is er biologisch geverfde wol vanaf 50 gram tot een bump van 4.5 – 5 kilo en er is ongeverfde, natuurlijke lontwol van 250 gram tot 10 kilo. Deel zo’n bump wol met vriendinnen en maak er een gezellig avondje van mét een groots resultaat; van een warme sjaal tot woondeken en van een bedsprei tot luxe kussen. Kom maar op met die koude wintermaanden!

brei-jezelf-warm 2

Do-It-Yourself
Brei voor of met de hele familie met de XXL lontwol en ontdek de vele voordelen van natuurlijke wol. Het diervriendelijke product is heerlijk warm en heeft vele mogelijkheden, waar Zijdewinkel al sinds 1982 inspiratie voor geeft met onder andere video tutorials en DIY-pakketten. Naast het kant-en-klare pakket ‘woondeken met 2 kilo wol’ zijn er andere uitdagingen. Ga aan de slag met het breien van een babykrib, een houten krukje of kattenmand van lontwol. Mocht je liever niet willen breien met wol, dan is vilten ook een mogelijkheid. Maak bijvoorbeeld zelf een vilten sjaal. Alle DIY pakketten zijn zo samengesteld dat je direct aan de slag kunt. Ze worden geleverd inclusief materialen, gereedschappen, patroon en video.

brei-jezelf-warm-woondeken-zand

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]