Tijd voor ontspanning

De producten van Relaxound laten je in een wereld zonder stress en tijdsdruk ervaren. We voelen ons het meest op ons gemakt wanneer we ontspannen zijn. Lichaam en geest zijn in balans, de adem wordt dieper en de blik wordt zachter, we zijn gelukkiger en voelen ons vrij. Relaxound brengt deze waardevolle momenten van ontspanning in het dagelijks leven met inspirerende natuurgeluiden die zorgen voor intuïtieve ontspanning.

Met vrolijk vogel getjilp geeft de Zwitscherbox een moment van rust en ontspanning. Het vogelconcert wordt door een bewegingsdetector geactiveerd en vervaagt na 2 minuten. Voor een kortere ontspanning is er de Birdybox, waar eveneens een prachtig vogelconcert uit klinkt. Door de korte duur van 20 seconden is deze perfect voor bij de coffee corner.

Voor wie niet van vogeltjes houdt is er de Lakesidebox. Het lijkt alsof je aan de oever van een meer zit midden in de ongerepte natuur. Het water spettert, vogels fluiten, eenden snateren en krekels tjirpen en je kunt direct ontspannen. Duur: 2 minuten.

Met de nieuwe Oceanbox van Relaxound waan je jezelf aan het strand. Deze soundbox laat je dromen van de uitgestrektheid van de oceaan. Het geluid van de zee en de roep van de meeuwen geven je nieuwe energie of juist een moment van bezinning. Duur: 100 seconden.

Alle soundboxen zijn perfect voor alle plaatsen waar het dagelijkse leven even stilstaat. Met een kleine draaischakelaar kan het volume individueel worden aangepast of volledig worden uitgeschakeld. De vele uitvoeringen en kleuren maken dit een leuk decoratief item in huis. Er is keuze uit gekleurde neon prints, bos- en oceaanmotieven. Voor wie de natuur echt in huis wil halen zijn er vele houtsoorten zoals eiken, essen en beuken.

De soundboxen zijn verkrijgbaar vanaf € 49,- via www.relaxound.com 

tijd-voor-ontspanning 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]