Blikvangers in de tuin

De tijd van lelijke plastic plantenhangers in je tuin is voorgoed voorbij: want dit voorjaar vrolijk jij het terras of balkon op met een HAPPY CIRCLE. Met deze stijlvolle cirkel zet je planten of voorwerpen in het stralende middelpunt. En dat is precies wat onze tuinen kunnen gebruiken.

Creëer in een handomdraai een stijlvolle eyecatcher op je terras of balkon. Vul de ring met creaties waar jij blij van wordt en zet jouw favoriete plant of voorwerp centraal. Laat de lente maar komen!

Sfeer creëren en combineren
HAPPY CIRCLE is geboren uit liefde voor groen en creativiteit. Door de eindeloze mogelijkheden van minimalistisch design wil eigenaresse Isabelle Schoenmakers de creativiteit van mensen prikkelen. Zet een vrolijk gekleurde bougainville in de plantenhanger, zodat jouw pergola een mediterrane touch krijgt. Of gebruik hedera als hangplant in een HAPPY CIRCLE in plaats van als klimplant tegen de schutting. Zo zorgt het mooie groen voor een verrassende twist in de tuin.

Meer dan een plantenhanger
Naast plantenhanger kun je de HAPPY CIRCLE ook op andere manieren gebruiken om je tuin, terras, veranda of balkon een boost te geven. Met bijpassende accessoires zoals een plateau, vaas of schaal geef je de stijlvolle ring een hele andere functie. Gebruik het plateau voor kaarsen of een mooie lantaarn, zodat je op zwoele avonden sfeervol kunt relaxen in de tuin. Vul de bijpassende schaal met vogelvoer of water om te genieten van het vogelgekwetter. Of zet de ring in de spotlights door de vaas te vullen met een prachtige bos bloemen.

Duurzame eyecatcher 
Maart roert zijn staart en april doet wat ie wil, maar door de gepoedercoate afwerklaag van het staal blijft de HAPPY CIRCLE mooi in weer en wind. Daarom komt de plantenhanger zowel binnen als buiten mooi tot zijn recht. De cirkel is perfect voor lentebloeiers of zomerse hangplanten, staat sfeervol onder een overkapping of veranda en steelt de show als blikvanger in een boom. HAPPY CIRCLE is verkrijgbaar in het zwart, wit en goud en is er in 2 formaten. Mix en match de formaten onderling en creëer zo een speels effect.

Over HAPPY CIRCLE
Vanuit haar liefde voor groen heeft Isabelle Schoenmakers in 2018 de HAPPY CIRCLE ontworpen. Ze vertelt: “Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gelukkiger wordt van natuur om zich heen. Ook geloof ik dat iedereen creativiteit in zich heeft. Ik doe er graag alles aan om creativiteit te prikkelen.” De trotse ontwerper is opgegroeid op het platteland, in de natuur en met veel ruimte voor creativiteit. Isabelle laat zich inspireren door de natuur en haar natuurlijke vormen en hoopt met de HAPPY CIRCLE wat meer groen te kunnen toevoegen bij anderen en daar de wereld een beetje mooier mee te maken. Bekijk de plantenhangers, accessoires, droogbloemen en DIY-pakketten op www.happycircle.nl.

happycircle-original-white-pot-olijfgroen

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]