Something blue

Voeg blauw toe aan jouw interieur! Something blue of een touch of blue, Tesronto is de nieuwe behangcollectie van Graham & Brown. Met zijn delicate blauwe bloemen en bladeren die door elkaar kronkelen houdt Tesronto Ink je blik gevangen. Een smaakvol kleurenpalet van blauw en grijs op de porselein witte achtergrond geeft het behang een bijzondere look. Perfect voor het creëren van een ingetogen designstatement in je woon- of slaapkamer. Voor een make-over van de hal of het toilet zal Tesronto ook voor een verrassend welkom zorgen.

Puerto, Barnaby, Indian Ink en Prosecco White zijn de coördinerende verftinten, verkrijgbaar als matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak.

something-blue

Something blue

Voor wie toch behoefte heeft aan wat extra kleur op de wand is het Tesronto behang ook verkrijgbaar in 3 andere kleurstellingen. Navy, een donkere achtergrond met felgekleurde bloemenprint, Day, een variant met zachte tinten, of Blue, een turquoise achtergrond met lichte bloemenprint.

Verkoopadviesprijs behang € 95,00 per rol.

www.grahambrown.com

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]