Wat zijn de lekkerste bedden van deze lente?

Vind jij het tijd worden voor een nieuw bed? Dat is nooit een verkeerd idee, want je brengt als mens op zijn minst zo’n 30% van je tijd in bed door, en de meesten zelfs meer. Goed slapen is belangrijk om je overdag goed te voelen, en een bed met ultiem comfort is geen overbodige luxe. Maar wat zijn de lekkerste bedden, en welke technieken bestaan er allemaal om lekker te kunnen slapen? Dat lees je hier! We laten ons hierbij inspireren door het grote aanbod van luxe beddenzaak De Suite, en zetten voor jou op een rijtje hoe je gemakkelijk zelf je nieuwe bed kunt samenstellen.

Heb je een speciaal zorgbed nodig?

Wat de reden ook is dat je een nieuw bed nodig hebt, bij De Suite bieden ze je ultiem comfort in combinatie met een mooi design. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in seniorenbedden met allerlei praktische, technische snufjes. Denk aan een hoog-laag functie of een bed met FPS-technologie. De eerste is zeer gebruikelijk en vrij bekend, het betreft een bed dat je gemakkelijk met een afstandsbediening hoger en lager kunt zetten. Een bed met FPS-technologie is echter nog vrij onbekend. Dit betreft subtiele geluidsgolven die in het matras worden geproduceerd. Deze geluidsgolven doen je spieren ontspannen, ze verbeteren je bloedsomloop, en zorgen er zo voor dat je je soepeler voelt en minder pijn hebt. Deze techniek is perfect voor in een zorgbed voor senioren, maar ook mensen die veel sporten of chronische pijn hebben kunnen er veel baat bij hebben.

Ontwerp je eigen hoofdeinde

Een bed kan je nog net zoveel luxe en gemak geven, als het er niet mooi uitziet kun je er toch niet 100% van genieten. Gelukkig kun je bij De Suite heel gemakkelijk je eigen hoofeinde en zelfs nachtkastjes ontwerpen. Een zeer opvallende trend daarbij is nachtkastjes die in het hoofdeinde verwerkt zijn. Het hoofdeinde is daarbij extra breed, en de nachtkastjes zijn er zwevend aan opgehangen. Dit oogt super strak! Liever een nachtkastje dat je gemakkelijk aan de kant schuift? Dat kan natuurlijk ook. De keuze is aan jou.

Een deelbaar bed of twijfelaar?

Een lekker bed heeft altijd het perfecte formaat voor de omstandigheden waarin het wordt gebruikt. Slaap jij doorgaans in je eentje? Kies dan voor een luxe twijfelaar zodat je extra ruim kunt slapen. Slaap je juist graag met je partner samen? Dan is een tweepersoons bed beter. Maar dan profiteer je niet van de voordelen van een smal eenpersoonsbed, waarbij het gemakkelijker is om mantelzorg te verlenen. Ook is een eenpersoonsbed makkelijker te verschonen. Wil je het beste van twee werelden? Kies dan voor een deelbaar tweepersoons bed. Dit is het nieuwste van het nieuwste, waarbij het tweepersoons bed uit twee losse delen bestaat die je gemakkelijk uit elkaar schuift. Zo slaap je knus samen in één bed, maar schuif je ze wanneer dat nodig is ook net zo makkelijk uit elkaar. Laat je informeren bij De Suite over welk formaat het beste voor jou/jullie is, dan weet je zeker dat je met het juiste bed naar huis gaat.  

wat-zijn-de-lekkerste-bedden-van-deze-lente

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]