Lampe Berger zuivert en parfumeert de omgevingslucht

Een eerbetoon aan Maison Berger Paris. Deze prachtige vorm met facetten in het reliëf van het glas, laat het licht weerkaatsen. De combinatie van de sensuele rondingen, zachte of juiste krachtige kleuren geven de Lampe Berger Facette de uitstraling van een luxe sieraad. Samen met de stijlvolle sierdop maakt het deze Lampe Berger tot een elegant en tijdloos ontwerp. De Lampe Berger zuivert, reinigt en parfumeert de omgevingslucht en is verkrijgbaar in twee varianten: Nude en Noire. Het model Facette Nude heeft een beige tint en wordt gecombineerd met een zilveren sierdop die met elkaar zoetheid en delicatesse uitstralen. De Facette Noire is een variant in doorschijnend zwart glas en krijgt met de gouden sierdop een krachtig en mysterieus karakter.

Eén van de beste huisparfums, Caresse de Coton, begeleidt deze Facette collectie. Dit huisparfum is licht en poederachtig en is in verkrijgbaar in navulling voor zowel de Lampe Berger als voor de parfumverspreider. De parfumverspreiders hebben hetzelfde stijlvolle ontwerp als de Lampe Berger en zijn ook verkrijgbaar in de twee varianten Noire en Nude. Inclusief 8 zwarte sticks, welke 8 tot 12 weken parfum verspreiden bij gebruik van 4 sticks.

Design door Rozenn Mainguené
Zij ontwerpt onder andere voor prestigieuze huizen zoals Armani, Dior, Carolina Herrera, Nina Ricci, Lancôme en Calvin Klein. In een eerdere samenwerking met Maison Berger creëerde ze de collecties Senso, Passion, Immersion, Tempation , Crystal, Poesy en Capeline.

Informatie bij: www.maison-berger.nl

lampe-berger-zuivert-en-parfumeert-de-omgevingslucht 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]