Genieten van je favoriete bloemen op de muur

Van bonte veldbloemen en kleurrijke rozen tot sierlijke takjes en exotische jungledessins. Met deze prints maak je van een saaie muur in een handomdraai een geweldige blikvanger.

Voor deze behangcollectie is KEK Amsterdam een exclusieve samenwerking aangegaan met bekroond illustrator Floor Rieder. De tijdloze dessins van getekende bloemen, bladeren en takjes komen zowel in een modern als klassiek interieur perfect tot hun recht.

Statement op de muur
De collectie bestaat uit 25 behangen in diverse dessins en kleurcombinaties. Van subtiele bloemen in nude tinten tot kleurrijke botanische patronen die van je muur afspatten. Creëer rust door te kiezen voor een sierlijke bloem in een zachte kleurtint. Of maak een statement met een explosie aan kleur door een wildboeket tot bloei te laten komen op de muur. Bij de jungle prints kun je naast flora ook genieten van fauna. Als je goed kijkt zie je tussen het dichtbegroeide bladerdek nieuwsgierige dieren tevoorschijn komen, zoals een hert, vogel, vlinder en hagedis.

Verkoopinformatie
Het behang is gemaakt van een stevige kwaliteit vliesbehang (155 grams), wordt milieuvriendelijk geproduceerd en is biologisch afbreekbaar. Door de matte coating is het behang afwasbaar en daardoor ook geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken in de keuken of wc. Met het behang van KEK Amsterdam op de muur heb je geen gedoe meer met onhandige behangtafels. Je brengt de lijm rechtstreeks aan op de muur in plaats van op de behangbanen. Hierdoor is behangen zelfs voor mensen met twee linkerhanden kinderspel. Het behang heeft een repeterend patroon, waarbij een rol bestaat uit 2 banen van 50 x 280 cm (bxh). Adviesverkoopprijs € 80,- per rol (incl. btw).

Over Floor Rieder
Vanwege haar unieke stijl heeft KEK Amsterdam illustrator Floor Rieder gevraagd om deze exclusieve behangcollectie te creëren. Floor won in 2014 de Gouden Penseel voor haar debuut Het Raadsel van Alles wat Leeft van Jan Paul Schutten. Daarnaast werd haar werk bekroond met vele andere prijzen en zijn haar boeken verkrijgbaar in meer dan 15 talen.

genieten-van-je-favoriete-bloemen-op-de-muur 2
genieten-van-je-favoriete-bloemen-op-de-muur3
genieten-van-je-favoriete-bloemen-op-de-muur

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]