Snelle make-over dankzij deze revolutionaire self-priming finishes

Het gerenommeerde, Britse verf- en behangmerk Paint & Paper Library heeft alle verfkleuren geherformuleerd met geavanceerde, self-priming en multi-surface hechtingsformules.

De Paint & Paper Library verf kan nu worden aangebracht, zonder dat er eerst grondverf moet
worden gebruikt. Daarbij kunnen deze buitengewoon slijtagebestendige en duurzame finishes rechtstreeks worden toegepast op verscheidene oppervlakken, zoals pleister- en stucwerk, houtwerk, metaal, glas, keramische tegels en uPVC, zowel binnen als buiten. Dit houdt in dat het nu mogelijk is om met hetzelfde blik verf onder andere muren en aansluitend houtwerk in één beweging te verven. Dit biedt de mogelijkheid om kleur op elk oppervlak te omarmen.

snelle-make-over-dankzij-deze-revolutionaire-self-priming-finishes 2

Snelle make-over dankzij deze revolutionaire self-priming finishes

Naast deze drie vernieuwde finishes heeft Paint & Paper Library de Gloss op oliebasis vervangen door de nieuwe, milieuvriendelijke Architects’ Gloss op waterbasis. Hiermee heeft Paint & Paper Library de finishes op oliebasis met een hoger VOS-gehalte volledig uitgesloten. De signature finish van Paint & Paper Library, Pure Flat Emulsion, is ongewijzigd en blijft de meest matte emulsie die verkrijgbaar is. Het verfassortiment van Paint & Paper Library is nu vrij van producten op oliebasis.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]