Picknicken in stijl

De nieuwe PICNIC thermosfles en bakvorm zijn perfect voor uitstapjes naar het park, het strand of het bos, om samen met vrienden en familie quality time door te brengen.

De PICNIC thermosfles houdt koffie, thee en sap vele uren warm of koud, zodat er genoeg tijd overblijft om te ontspannen, spelen en genieten. Dat komt omdat de thermosfles is ontworpen van staal met dubbelwandige vacuümisolatie, die het drankje 11 uur warm of 22 uur koud houdt. De deksel zorgt ervoor dat de drank niet gaat lekken. De fles wordt geleverd met 4 bekers in verschillende kleuren. De bekers kunnen tegen een stootje.

Het PICNIC bakvorm is een taartvorm en bewaardoos in één. De antiaanbaklaag zorgt ervoor dat de taart niet blijft kleven aan het blik. De bijgeleverde deksel fungeert ook als dienblad. Zowel de bakvorm met deksel als de bekers kunnen in de vaatwasser.

De thermosfles en de bakvorm hebben een elastiek dat de delen bij elkaar houdt als ze niet gebruikt worden, of wanneer ze in de auto of fietsmand liggen.

De PICNIC thermosfles en de bakvorm zijn vanaf maart online en in de winkels verkrijgbaar.

www.rig-tig.com

picknicken-in-stijl-2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]