Creëer je favoriete woonstijl met sierkussens

Nu de dagen korter en kouder worden gaan we massaal aan de slag om het in huis gezellig te maken. Van modern en industrieel tot romantisch, landelijk of klassiek. Met producten in vele woonstijlen heeft Esperanza Deseo alles in huis om je interieur herfst- en winterproof te maken! Is jouw huis al klaar voor het gezelligste seizoen van het jaar?

Go Botanical!
Mensen houden van knus, warmte en gezelligheid. Als je deze termen vertaalt naar kleuren, kom je al snel uit op groen- en aardetinten. Perfect passend bij een Botanische woonstijlwaarbij je de natuur in huis haalt. Bij Esperanza Deseo shop je per kleur en woonstijl de juiste sierkussens. Deze zijn onderling mooi te mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor een Patchwork kussen met bloemen of combineer een bladerprint kussen met een effen exemplaar. Stijl het geheel af met sfeervolle woondecoratie, zoals een plantenmand of windlicht, en je creëert je eigen botanische paradijs. Een fijne ruimte waarin je tot rust komt en de dagelijkse drukte even kunt loslaten.

Bohemian
Vind jij het heerlijk om bonte kleuren te combineren met diverse materialen en patronen? Dan is de Bohemian woonstijl echt iets voor jou. Deze mix van stijlen uit verschillende werelddelen doet je denken aan de hippiestijl uit de jaren 60. Met vintage meubels, kussens, kleden en magische lantaarns. Binnen deze stijl staan prints en kleuren centraal. Met een sierkussen van Esperanza Deseo geef je in een handomdraai je huis dé ultieme Bohemian look. De kussens zijn gemaakt van geweven meubelstoffen en zeer rijk aan kleur. Je kunt onderling volop combineren qua formaat en patroon en experimenteren met kleurencombinaties die je normaal weinig ziet. Mix bijvoorbeeld rood, oranje, geel, turquoise en roze. Niets is te gek!

Over Esperanza Deseo
Tijdens een vakantie op Ibiza realiseerde Sylvia van Wingerden zich dat het leven betrekkelijk is en je er alles uit moet halen. Niet zo gek dus dat de naam van haar bedrijf Esperanza Deseo is geworden, dat ‘hoop’ en ‘wens’ betekent in het Spaans. Wat in 2013 in Spanje begon als een droom is inmiddels uitgegroeid tot goedlopend familiebedrijf. Samen met haar zoon Benjamin runt zij met veel plezier haar groothandel en webshop. Voor sierkussens, spreien, plaids en kleden werkt Esperanza Deseo met vaste ateliers en worden er geweven meubelstoffen gebruikt. Het resultaat is een kwaliteitsproduct met een lange levensduur. Het verpakken en verzendklaar maken van de bestellingen verzorgd de familie vanuit het bedrijfspand in Vierpolders (Brielle). Naast de Bohemian Lifestyle wooncollectie heeft het merk een sieradenlijn ‘Handmade by Fans’ en een groothandel in binnenkussens. Shop de collectie via www.esperanzadeseo.nl of bij een van de verkooppunten in binnen- en buitenland.

creeer-je-favoriete-woonstijl-met-sierkussens 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]