Voorbereiding voor het nieuwe UW woonboek zijn in volle gang

Toen ik vorig jaar na de zomer gevraagd werd als één van de hoofdredactrices van het UW woonboek, was ik natuurlijk zo trots als een pauw. Maar bij gebrek aan ‘ervaring’, zo dacht ik over mezelf, heb ik niet genoten van het hele proces. Dat het UW woonboek nu bijna uitverkocht is, vind ik echt uber cool. Dus begin dit jaar heb ik wederom volmondig ‘ja’ gezegd en ben inmiddels al druk met het interviewen van interieurarchitecten. In de komende editie kan je maar liefst 10 artikelen over hun projecten. Daarnaast wordt het weer genieten van alle inspirerende beelden van alle andere deelnemers aan het boek.

Ik kan niet uitleggen hoe trots ik ben, het vertrouwen vanuit de uitgever, het samenwerken met mijn fantastische collega’s, de bijzondere gesprekken met de interieurprofessionals en dat allemaal gebundeld in 1 woonboek. De nieuwe editie komt in november uit. Wil je nog kans maken op de vorige? Bestel dan snel hier.

voorbereiding-voor-het-nieuwe-uw-woonboek-zijn-volle-gang