Show your shower

De badkamer van 2022 is een echte wellnessruimte. Een grote inloopdouche kan daar niet ontbreken. De badkamer krijgt hierdoor een luxe en ruimtelijke uitstraling. Je ziet vaak doorbetegelde douchevloeren. Toch is het om meerdere redenen verstandiger om te kiezen voor een speciale douchevloer. Tegels zijn onhygiënisch en onveilig door de gladheid. Villeroy & Boch heeft vlakke douchevloeren in verschillende stijlen, vormen én kleuren die naadloos aansluiten op de tegels.

Waarom kiezen voor een aparte douchevloer?

  • Een douchevloer is een hygiënische keuze. De voegen van tegels zijn moeilijk schoon te maken, waardoor vuil en bacteriën zich sneller hechten. Dit maakt tegels onhygiënisch. Een douchevloer bestaat uit één oppervlakte, waardoor dit gemakkelijker schoon te maken is.
  • Tegels voelen vaak koud aan en zijn daardoor niet erg comfortabel voor je voeten. Het materiaal van een douchevloer voelt warm en prettig aan.
  • Tegels worden sneller glad. De douchevloeren van Villeroy & Boch zijn gemaakt van acryl of Quaryl® en hebben een hoge antislip klasse.
  • Een douchevloer is eenvoudig op maat te maken. Zelfs voor lastige hoekjes.
  • Met een douchevloer kun je kiezen voor een kleur die gelijk is aan de tegels óf voor een contrasterende kleur. Zo maak je je inloopdouche nog mooier!

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Bathroom and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

show-your-shower 3
show-your-shower

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]