Maak kennis met het high-end verlichtingsmerk Occhio

Occhio is een van de meest vernieuwende ondernemingen in de verlichtingsbranche en Duitse marktleider op het gebied van hoogwaardige designlampen. Occhio, dat in 1999 werd opgericht door Axel Meise, hanteert een tegelijk eenvoudige en revolutionaire filosofie: vanuit de sterke overtuiging dat lichtkwaliteit staat voor levenskwaliteit, ontwikkelt het bedrijf holistische, multifunctionele lamp- en spotsystemen.

Met zijn onberispelijke design- en lichtkwaliteit wil Occhio ruimtes verbinden en volledige gebouwen voorzien van hoogwaardige verlichting. De hoofdzetel van Occhio ligt in het hartje van München. Het bedrijf telt momenteel meer dan 200 werknemers.

Het assortiment wordt in heel Europa verkocht en is te vinden in high-end verlichtingszaken en in de flagshipstores in München, Keulen en Hamburg. Buiten Europa is men ook actief in onder andere China, India en Rusland, met groeiend succes.

Meer informatie over Occhio vind je op www.occhio.com.

Maak kennis met het high-end verlichtingsmerk Occhio Sospeso

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]