Maak een einde aan alle saaie muren

Maak een statement met de nieuwe behangcollectie van Graham & Brown met uiteenlopende composities, dessins en kleuren, die uitnodigt om out of the box te denken en wanden en zelfs plafonds te behangen.

Voor deze collectie heeft Graham & Brown zich laten inspireren door een aantal trends die zij in hun trendrapport hebben gedefinieerd. Dit zijn de trends Functional, Folklore, Celestial, Custom en Reclaim.

Neutrale tinten verschuiven van grijs naar meer aardetinten en creëren zo een klassieke achtergrond voor alle paletten. Rozen gaan over naar een meer koraaltint en rood is dit seizoen sterk met een vleugje aardsheid. Blauw blijft sterk met gedempte vergrijsde tinten en groen is weelderig en vol potentie.

Met Nuit, Teien, Fiore, Fable, Eclipse, Rendo en Royal Fern worden deze trends vertaald naar inspirerende behangdessins. Soms heel romantisch met blad en bloem, soms grafisch met oosterse invloeden, soms strak en op glad papier soms juist met veel textuur geprint op een vezelachtige ondergrond. Bij elk behang worden bijpassende verven aanbevolen voor een gemakkelijke keuze. Alle verf is op waterbasis.

Enkele ontwerpen zijn in de ontwerp studio van Graham & Brown met de hand getekend. Deze delicate patronen geven ieder interieur een zeer persoonlijke touch.

Maak een einde aan alle saaie muren 3
Maak een einde aan alle saaie muren 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]