De vierde editie van UW Woonboek is een bron van inspiratie

Na 9 maanden kunnen we met trots mededelen dat ons nieuwe UW woonboek gelanceerd is. Vorige week vrijdag werden de eerste exemplaren verzonden. Het 416 pagina’s tellende UW Woonboek is een inspiratievol tafelboek, waaraan maar liefst negen top interieurarchitecten hebben deelgenomen. Fantastische reportages afgewisseld met prachtig beeldmateriaal van diverse interieurmerken en kunstenaars. De vierde editie geeft een nog completer beeld van de huidige woontrends en de mogelijkheden op gebied van interieur.

Het UW Woonboek is een eyecatcher op de koffietafel, met fraaie reportages van interieurprojecten van bekende, Nederlandse interieurarchitecten en designers als Hans Kuijten, Kees Marcelis, Michiel de Zeeuw, Inge Bouman, Jeroen de Nijs, Marie-Gon, Doreth Eijkens, Percy van der Werve en Jeroen van Zwetselaar.

“Al vanaf maart dit jaar is ons enthousiaste team bezig geweest om deelnemers voor deze editie van het woonboek te benaderen. Het redactieteam, onder leiding van Jannemarije Goedkoop en Nancy van der Drift, hebben ervoor gezorgd dat UW Woonboek een plezier is om in te bladeren,” aldus een trotse Stephan Beelen, eigenaar van uitgeverij BouwMedia.

“Omdat we weten hoe belangrijk een fijne woonomgeving is. Een boek met honderden pagina’s boordevol inspiratie en unieke woonprojecten om heerlijk bij weg te dromen en plannen te maken voor je ultieme thuis,” aldus Jannemarije en Nancy.

Nieuwsgierig geworden? Je kan het boek hier bestellen: https://www.uw-woonmagazine.nl/bestellen.php

 

UW WOON BOEK

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]