We mogen weer!

Wat heb ik het gemist.., de inspirerende beursbezoeken, het contact met de mensen, de enthousiaste verhalen en mooie presentaties. Afgelopen september was dan ook een hele drukke en inspiratievolle maand. Met de start in Vijfhuizen, mijn favoriete beurs showUP! Waar ik dit keer niet als bezoeker rond liep, maar voor het eerst als MONDiART teamlid aanwezig was op de stand. De onthulling van de nieuwe Stylist Choice Kids collectie moest natuurlijk feestelijk in beeld gebracht worden.

Let’s meet again

In de grote kerk van Naarden was weer een exclusieve tentoonstelling van kunst, juwelen en andere lifestyle producten. Een bijzonder mooie omgeving om kennis te maken met de prachtige kunstwerken van Pieternel Elsen. Haar expositie bestond uit eigen schilderijen, de reproducties en kussencollectie die in samenwerking met MONDiART zijn gecreëerd.

INCODA

Ook de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem was een feest om te bezoeken. Diverse exposanten uit de wereld van de woninginrichting lieten hun noviteiten zien. De nieuwste trends en collecties in de segmenten raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering werden gepresenteerd. De bezoekers van de verschillende lezingen en masterclasses konden genieten van de mooie kunstwerken uit de Haute Couture collectie van MONDiART.

Küchenmeile

Deze tweedaagse beurs speelt zich af langs de Duitse A30 in Löhne. Hier zijn meerdere beurzen en keukenshows te bezoeken. Dit voor mij onbekende evenement hoefde ik niet alleen te bezoeken. Samen met vier collega’s van BouwMedia gingen we op pad. Gesplitst in twee groepen. Als hoofdredactrice van UWKEUKENprof mocht ik op pad met mijn sales collega Frans. Samen hebben we van hot naar her gereden, heel veel mensen ontmoet, kaarten uitgedeeld, rondleidingen gehad, gelachen en gelopen. Klap op de vuurpijl was de ontmoeting van mijn Falmec Nederland collega’s (zo leuk al die raakvlakken van mijn opdrachtgevers).

Wat een maand, ieder weekend op pad geweest. Ik moet eerlijk bekennen dat het ook wel weer wennen was. Maar de pret overheerst. Heerlijk!

we-mogen-weer 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]