Vrolijke behangprints van Roomblush

De nieuwe behangcollectie van Roomblush tovert een glimlach op je gezicht. Bij het merk staan bloemen het hele jaar door in bloei en ervaar je de magische jungle sfeer bij jou in huis!

Sfeervol behang

Het behang Flowerpop laat je muren ontpoppen tot florale taferelen. Met de bloemen creëer je een mural die altijd in bloei staat. Op het Fleurs behang spelen pluisjes en bloemetjes de hoofdrol. Ze geven een speelse twist aan de ruimte en zijn verkrijgbaar in rode en blauwe tinten. Ben je op zoek naar een grafisch en krachtig statement op je muur? Dan is het Shapes behang echt iets voor jou. Door de frisse kleur en strakke geometrische lijnen zorgt de print voor een prachtig schouwspel op de muur. Toch liever een romantische twist? Het tegelwerk van het Mediterranean behang voelt Zuiders aan en brengt je in een heerlijke vakantiemodus!

Scandinavian jungle look

Creëer een stoere kinderkamer met beren en koala’s op de muur of laat de konijntjes rondhuppelen in de babykamer. Kies samen met je zoon of dochter een behangprint uit en ga aan slag. Met het Safari behang kom je binnen no-time in tropische sferen en bij het Jungle behang geef je de wilde dieren vrij spel. Instant happiness in je interieur bereik je met het nieuwe Smileys behang. Een speelse print die naast de kinderkamer ook perfect tot zijn recht komt in de hal of werkkamer.

Het gemak van vliesbehang

Is klussen niets voor jou of heb je twee linkerhanden? Dat is geen probleem. Het vliesbehang van Roomblush krijgt iedereen op de muur. Het sterke behang is te koop voor € 69,- per rol en heeft per rol vier banen (50 x 285 cm). Hiermee kan een wand van maximaal twee meter behangen worden. Dus trek je kluskleren aan en ga aan de slag. Binnen 1,5 uur heb je een compleet andere muur en geniet je van een frisse nieuwe look. Succes!

Over Roomblush

Sinds 2013 betovert de collectie van Roomblush ruimtes en zorgt het voor een intens gevoel dat mensen blij maakt. Elke kamer in huis leeft op met kleur en zonlicht. Stoer, gedurfd, rustig of romantisch; bij Roomblush is er voor iedereen een passende behangprint te vinden. De prints zijn joyful, hip en speels en daardoor toegankelijk voor iedereen. Laat je inspireren op de Instagram-pagina van Roomblush of bekijk de hele collectie op www.roomblush.com.

 
vrolijke-behangprints-van-roomblush 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]