Stylist Choice kids collectie een verrassend leuk concept

De kinderkamer is toch één van de leukste ruimtes om te stylen? Je kan er al je fantasie in kwijt. Dè slaapkamer maken waar je als kind al van droomde. Maar wat als je nou helemaal zelf de kennis en kunde niet hebt. Goed nieuws! Ontdek hier de meest leuke kindercollectie van Stylist Choice by MONDiART. Nog niet eerder werd er zo’n uitgebreide interieurcollectie voor kinderen gelanceerd. Drie thema’s om bij weg te dromen toch?

stylist-choice-kids-collectie-een-verrassend-leuk-concept 3

Deze vrolijke en kleurrijke collectie is opgebouwd uit drie collecties met elk een eigen aansprekend ‘verhaal’: Great Adventure, Beyond Stardust & Jungle Fever. De drie collecties zijn geïnspireerd op actuele trends en kennen een creatieve vertaalslag in kleur, print en materiaal. Door voor drie verschillende stijlen te kiezen spreken we een brede doelgroep aan en kunnen we binnen een thema verschillende leeftijden bedienen.

stylist-choice-kids-collectie-een-verrassend-leuk-concept 2

Vorig jaar maart onthulde MONDiART de Stylist Choice collectie, die in samenwerking met vijf individuele stylisten, allen aangesloten bij beroepsvereniging BNS Crisp, is ontworpen. Deze samenwerking is nu voortgezet in de Stylist Choice Kids collectie en waarschijnlijk volgen er nog vele meer!

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]