Spice up your coffee

Hipper dan hip zijn de latte spices. Volgens de laatste trend voeg je kruiden toe aan je koffie, melk of chocoladedrank. Mill & Mortar introduceert 3 biologische kruidenmixen zonder suiker, melkpoeder of andere toevoegingen. Ze noemen ze Latte Spices en deze pure specerijen zitten boordevol warmte en natuurlijke zoetheid.

Gebruik de Liquorice, Turmeric of Cinnemon in je favoriete koffie, cappuccino of latte macchiato en combineer met elke soort melk (plantaardig of zuivel). Voeg een halve of hele theelepel van de kruidenmix toe tijdens de bereiding van je drankje, of voeg het rechtstreeks toe aan de melk of het melkschuim. De kruiden kunnen ook worden toegevoegd aan versgemalen koffie of direct in het kopje.

Tip voor wat extra smaak: strooi voor het serveren wat kruiden over je melkschuim.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]