Lifestylemerk Gekkiggeit breidt stationery lijn uit

Van muurtegeltjes en wandvlaggen tot tassen en snijplanken… bij Gekkiggeit is er altijd een quote of spreuk te vinden die een lach op je gezicht tovert. Want alles wat je in deze shop vindt heeft een grapje, een vette knipoog en is een beetje gekkig. Daarnaast vindt eigenaresse Rinske geiten ook awesome en grappig. Combineer die twee en voilà, je hebt Gekkiggeit! Met het assortiment hoopt Rinske wat vrolijkheid en positiviteit in het leven te kunnen brengen.

Stationery met een knipoog
De stationery collectie maakt het mogelijk om een vrolijke noot te verspreiden per post. Schrijf een bericht in een wenskaart of geef je tekst extra kracht met een grappige sticker. Wedden dat de ontvanger de persoonlijke boodschap op de deurmat kan waarderen? Met teksten als: ‘I love you to the fridge and back’ en ‘Hoe ouder hoe beter [tenzij je een banaan bent]’ zal de ontvanger ongetwijfeld in lachen uitbarsten. Houd je al dat leuks liever zelf? Hang dan een poster aan de muur of neem wat gekkiggeit mee naar school of kantoor. Ook leuk om je puber te verrassen met het notitieboek: ‘I’ll do that later’. Dan kun je ze laten opschrijven waar ze geen zin in hebben, maar wat ze nog wel een keer moeten doen dit schooljaar!

Hooray it’s today
Met teksten als ‘You’re one in a Melon’ en ‘Hooray it’s today’ geef je de muur in een handomdraai een compleet andere look. Maar wat dacht je van je eigen tekst of quote op een product? Ook dat is mogelijk, want Rinske maakt alle producten zelf, met een beetje hulp van haar moeder. Laat bijvoorbeeld een tegeltje maken met daarop het stopwoordje van je kind. Door het toevoegen van je eigen touch maak je deze eyecatchers nóg persoonlijker. Leuk als verjaardags-, huwelijks- of Sinterklaascadeau of als verrassing onder de kerstboom. Rinske denkt graag met je mee, bijna niets is te gek.

Over Gekkiggeit
Gedreven door haar liefde voor interieurstyling en vanuit het idee dat het allemaal wel wat moderner mag, is Rinske Gekkiggeit begonnen. Naast muurvlaggen vind je in de shop tegeltjes, snijplanken, ontbijtplanken en stationery. Stuk voor stuk producten in de kenmerkende en originele stijl van het merk. De producten maken vrolijk, geven een echt ‘hebben-gevoel’ en zijn verkrijgbaar via www.gekkiggeit.nl of een van de verkooppunten in Nederland en België.

lifestylemerk-gekkiggeit-breidt-stationery-lijn-uit

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]